رسپی
دستور تهیه موساکا غذای محبوب یونانی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کامل موساکا خوشمزه و لذیذ
موساکا یک غذای خوشمزه است که از یونان نشأت گرفته و معمولاً با نان سرو میشود. طعم آن واقعاً عالی است، اما باید بدانید که این غذا کالری بالایی دارد، پس اگر رژیم دارید، بهتر است سمتش نروید. با ما در اینجا همراه باشید.
دستور تهیه موساکا یونانی مرحله به مرحله
مواد لازم برای تهیه موساکا
- گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- بادمجان ۵ عدد
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۳ حبه
- فلفل دلمهای ۱ عدد
- رب گوجهفرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
- جعفری به مقدار لازم
دستور تهیه موساکا
- برای شروع، بادمجانها را درست کنید، زیرا باید سرخ شوند و برای اینکه بهتر سرخ شوند باید خشک باشند.
- پوست بادمجانها را بگیرید و روی آنها نمک بپاشید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا آب اضافی آنها خارج شود. سپس تابه را بردارید، مقداری روغن در آن بریزید و بگذارید داغ شود تا بادمجانها را سرخ کنید.
- گوشت را آماده داشته باشید. پیاز، جعفری، سیر و فلفل دلمهای را خرد کنید.
- پیاز را ریز خرد کنید. پیاز و سیر را در روغن سرخ کنید، سپس فلفل دلمهای را اضافه کنید و بگذارید کمی نرم شود.
- گوشت چرخکرده را با هم تفت دهید تا رنگش تغییر کند. هنگامی که رنگ گوشت عوض شد، جعفری خردشده را اضافه کنید و تفت دهید.
- رب گوجهفرنگی را وقتی که گوشت کمی نرم شد، اضافه کنید. رب را به همراه نمک و فلفل بریزید و شعله را کم کنید تا آب مواد تبخیر شود.
- ظرف فر را چرب کنید و بادمجانها را در آن بچینید. سپس یک لایه مایه گوشت روی آن بریزید و دوباره بادمجان بچینید.
- این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود. لایه آخر باید مایه گوشت باشد، زیرا در نهایت پنیر روی آن ریخته میشود.
- بعد از لایهبندی، روی مواد را با ورقه آلومینیوم بپوشانید. سپس دمای فر را روی ۲۰۰ درجه تنظیم کنید و ظرف را در فر قرار دهید.
- نکته جالب اینکه پخت این غذا در دو مرحله انجام میشود. برای مرحله اول، نیاز به ۳۰ دقیقه زمان دارید.
- پس از این مدت، ظرف را بیرون بیاورید و پنیر پیتزا را روی همه مواد بریزید و با قاشق پخش کنید. سپس دوباره ظرف را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید، این بار بدون پوشش.
- زمانی که موساکا آماده شد، آن را از فر بیرون بیاورید و با نان و سالاد سبزیجات سرو کنید.
لذت آشپزی با رضیم :
دستور تهیه گازپاچو (غذای اسپانیایی) خوشمزه و خاص
دستور تهیه بولانی ماشی (غذای افغانی) خوشمزه و ساده
دستور تهیه کبه حلب (غذای عربی) با طعمی فوقالعاده عالی
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی