رسپی

دستور تهیه موموس ذرت با روش آشپزهای هندی و تبتی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه موموس ذرت به سبک آشپزهای هندی و تبتی

موموس هندی، یا همان موموس ذرت، یکی از غذاهای سریع و خوشمزه در هندوستان و تبت است. شما می‌توانید این غذای لذیذ را به آسانی در خانه درست کنید و از طعمش لذت ببرید. در ادامه با ما همراه باشید تا دستور تهیه موموس ذرت را با هم مرور کنیم.

مواد لازم :

آرد یک لیوان
روغن یک قاشق مرباخوری
آب ۵ قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چای خوری

مواد لازم برای پر کردن موموس :

فلفل دلمه‌ای یک عدد
هویج دو عدد
کلم سفید نیم عدد
سیر دو حبه
لوبیا سبز خرد شده یک سوم پیمانه
سویا سس یک قاشق مرباخوری
ساقه پیازچه سه عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :

برای درست کردن این خوراکی خوشمزه، ابتدا باید آرد را الک کنید و نمک را به آن اضافه کنید. سپس این مخلوط را در یک کاسه بریزید. آرد را کم‌کم به مواد اضافه کنید تا خمیری تهیه شود که به دست نچسبد.

خمیری که درست کردید را حدود ۱۵ دقیقه ورز دهید. می‌توانید از میکسر نیز استفاده کنید. بعد از ورز دادن، خمیر را در کاسه بگذارید و بگذارید به مدت نیم ساعت استراحت کند.

برای تهیه مواد میانی، تمام مواد لازم را خوب بشویید، پوست بگیرید و خرد کنید. فقط سیرها را رنده کنید و با کمی روغن تفت دهید. سعی کنید پیازچه‌ها را در آخر اضافه کنید. سپس نمک، فلفل و سویا سس را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید تا مواد خنک شوند.

در مرحله بعد، باید موموس‌ها را درست کنید. خمیر را پهن کرده و به ۸ قسمت تقسیم کنید. هر چانه از خمیر را خوب پهن کنید تا نازک شود. سپس مواد را داخل خمیر بگذارید و لبه‌ها را بپیچید و جمع کنید.

در یک قابلمه مقداری آب بریزید و بگذارید به جوش بیاید. سپس یک صافی روی آن قرار دهید به گونه‌ای که صافی با آب تماس نداشته باشد و موموس‌ها را روی آن بگذارید و بخار پز کنید به مدت ۵ دقیقه. بعد از اینکه خمیرها دیگر به دست نچسبیدند، می‌توانید آنها را از سبد خارج کرده و سرو کنید. می‌توانید در کنار این فست فود از انواع سس‌ها استفاده کنید.

دستور تهیه موموس ذرت هندی

دستور تهیه موموس ذرت با روش آشپزهای هندی و تبتی (مرحله به مرحله)

نکات مهم برای تهیه موموس ذرت

شما می‌توانید در مواد میانی از مرغ یا گوشت نیز استفاده کنید.
موموس‌ها را می‌توانید در پودر سوخاری بزنید و سرخ کنید.
توجه داشته باشید که مدت زمان بخار پز شدن زیاد نشود چرا که در این صورت خمیرها سفت می‌شوند و نمی‌توانید به راحتی آنها را بخورید.

separator line

منبع : آرگا

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا