رسپی

دستور تهیه موهیتو با سیب (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه موهیتو با سیب

موهیتو (Mojito) نوشیدنی‌ای است که می‌تواند خستگی یک روز گرم تابستانی را برطرف کند و عطش را از بین ببرد. این نوشیدنی یکی از محبوب‌ترین انتخاب‌ها در روزهای تابستان است و به شما کمک می‌کند تا در روزهای گرم احساس خنکی کنید. موهیتو سیب نیز نوشیدنی خوشمزه و سالمی است که برای سلامتی مفید است.

مواد لازم : مقدار لازم :
برگ نعناع تازه 2/3 لیوان
شکر قهوه‌ای 1 قاشق چایخوری
لیمو ترش تازه 1/2 عدد
سیب متوسط 1 عدد
آب گازدار به مقدار لازم
یخ به مقدار لازم

دستور تهیه موهیتو با سیب

یک لیوان بلند انتخاب کنید.
برگ‌های نعناع تازه را به مقدار 2/3 لیوان داخل لیوان بریزید و کمی آنها را نرم کنید تا بوی نعناع آزاد شود.
حالا یک قاشق چایخوری شکر قهوه‌ای به آن اضافه کنید.
نصف لیمو ترش تازه را که شسته‌اید، به صورت حلقه‌ای برش بزنید و داخل لیوان قرار دهید.
به آرامی حلقه‌های لیمو را هم نرم کنید تا کمی آب آنها خارج شود.
سیب را پوست بگیرید و خرد کنید، سپس آن را در مخلوط‌کن بریزید و پوره کنید. پوره سیب را به همراه آب گازدار به لیوان اضافه کنید.
یخ به مقدار دلخواه اضافه کنید.
حالا با یک قاشق چایخوری همه مواد را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
موهیتو خوشمزه‌تان آماده است، نوش جان!

نکات مهم برای تهیه موهیتو با سیب

برای تهیه موهیتو می‌توانید از هر نوع سیب که دوست دارید استفاده کنید.
اگر می‌خواهید طعم موهیتو ترش‌تر باشد، سیب سبز انتخاب کنید.
برای طعمی شیرین‌تر، می‌توانید مقدار شکر را کمی بیشتر کنید.
برای تزئین موهیتو، می‌توانید از تکه‌های سیب، برگ‌های نعناع یا حلقه‌های لیمو استفاده کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا