رسپی
دستور تهیه میرزا قاسمی با روشی متفاوت با مرغ (مرحله به مرحله)

آشنایی با دستور تهیه میرزا قاسمی با مرغ
“میرزا قاسمی” یکی از محبوبترین غذاهای گیلان و مازندران است که در کل ایران طرفداران زیادی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو میشود. با رضیم همراه باشید.
دستور تهیه میرزا قاسمی با مرغ در خانه
مواد لازم برای میرزا قاسمی با مرغ
- نصف حبه سیر
- یک عدد پیاز
- یک عدد ران مرغ
- یک فنجان روغن
- یک کاسه ماست خوری بادمجان کبابی
- چهار عدد تخممرغ
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- دو قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
دستور تهیه میرزا قاسمی با مرغ
- یک عدد پیاز متوسط را با یک فنجان روغن تفت میدهیم. سپس دو قاشق رب گوجهفرنگی اضافه کرده، خوب هم میزنیم.
- نصف حبه سیر را رنده کرده و اضافه میکنیم. پنج عدد بادمجان کوچک را کبابی کرده و میکوبیم. دو قاشق از مایه گوجه را کنار گذاشته و بادمجانهای کبابی را به بقیه مایه گوجه اضافه میکنیم و به هم میزنیم.
- چهار عدد تخممرغ و کمی نمک و فلفل اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. میرزا قاسمی آماده میشود.
- یک عدد ران مرغ را میپزیم، پوست آن را جدا کرده و خرد میکنیم.
- دو قاشق از مایه گوجه را به مرغ خرد شده اضافه کرده و هم میزنیم.
- میرزا قاسمی را در ظرف سرو میکشیم و روی آن مرغ را میریزیم. غذا آماده است.
لذت آشپزی با رضیم :
دستور تهیه خوراک بادمجان با گوجه برای یک شام سبک
دستور تهیه خوراک لوبیا سبز قاتل سلولهای سرطان سینه
دستور تهیه خوراک جگر خوشمزه و مفید
جمعآوری شده از مجله رضیم
مریم امینی