رسپی

دستور تهیه میرزا قاسمی با روشی متفاوت با مرغ (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آشنایی با دستور تهیه میرزا قاسمی با مرغ

“میرزا قاسمی” یکی از محبوب‌ترین غذاهای گیلان و مازندران است که در کل ایران طرفداران زیادی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می‌شود. با رضیم همراه باشید.

دستور تهیه میرزا قاسمی با مرغ در خانه

مواد لازم برای میرزا قاسمی با مرغ

  • نصف حبه سیر
  • یک عدد پیاز
  • یک عدد ران مرغ
  • یک فنجان روغن
  • یک کاسه ماست خوری بادمجان کبابی
  • چهار عدد تخم‌مرغ
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی

دستور تهیه میرزا قاسمی با مرغ

  1. یک عدد پیاز متوسط را با یک فنجان روغن تفت می‌دهیم. سپس دو قاشق رب گوجه‌فرنگی اضافه کرده، خوب هم می‌زنیم.
  2. نصف حبه سیر را رنده کرده و اضافه می‌کنیم. پنج عدد بادمجان کوچک را کبابی کرده و می‌کوبیم. دو قاشق از مایه گوجه را کنار گذاشته و بادمجان‌های کبابی را به بقیه مایه گوجه اضافه می‌کنیم و به هم می‌زنیم.
  3. چهار عدد تخم‌مرغ و کمی نمک و فلفل اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. میرزا قاسمی آماده می‌شود.
  4. یک عدد ران مرغ را می‌پزیم، پوست آن را جدا کرده و خرد می‌کنیم.
  5. دو قاشق از مایه گوجه را به مرغ خرد شده اضافه کرده و هم می‌زنیم.
  6. میرزا قاسمی را در ظرف سرو می‌کشیم و روی آن مرغ را می‌ریزیم. غذا آماده است.

لذت آشپزی با رضیم :

دستور تهیه خوراک بادمجان با گوجه برای یک شام سبک

دستور تهیه خوراک لوبیا سبز قاتل سلول‌های سرطان سینه

دستور تهیه خوراک جگر خوشمزه و مفید

جمع‌آوری شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا