رسپی

دستور تهیه مینتورای میگو فوری و خوشمزه در خانه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

چگونه مینتورای میگو درست کنیم ؟

به گزارش رضیم : میگو مانند دیگر خوراکی‌های دریایی سرشار از کلسیم، ید و پروتئین است. جالب است بدانید که خون میگو به دلیل کمبود آهن، آبی رنگ است و این خون حاوی مس زیادی است. میگو یکی از غذاهای محبوب در دنیا به حساب می‌آید و در ایران نیز غذاهای زیادی با میگو تهیه می‌شود، از جمله قلیه میگو، میگو سوخاری، مینتورای میگو و میگو کبابی.

  1. آماده‌سازی: ۳۰ دقیقه
  2. مدت انتظار: ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای تهیه مینتورای میگو

  • میگو پاک شده ۱۲۰ گرم
  • گوشت مرغ بی‌استخوان ۲۰۰ گرم
  • جعفری خرد شده نصف پیمانه
  • آرد سوخاری نصف پیمانه
  • سرکه سفید نصف استکان
  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • فلفل سبز قلمی ۲-۳ عدد
  • سس کچاپ تند نصف پیمانه

مراحل تهیه مینتورای میگو

گوشت مرغ را یک ساعت قبل با مقداری زعفران، نمک و آبلیمو مزه‌دار کنید و کنار بگذارید. در یک قابلمه مناسب، تا نصف آب جوش بیاورید و نصف استکان سرکه سفید را به آن اضافه کنید. وقتی آب دوباره به جوش آمد، میگوهای پاک شده را داخل قابلمه بریزید و به مدت ۷-۱۰ دقیقه با حرارت بالا بپزید. سپس آنها را آبکش کنید و بگذارید کاملا خشک شوند. مرغ مزه‌دار شده را به همراه پیاز و فلفل سبزها چرخ کنید.

بعد از خشک شدن میگو، آن را جداگانه چرخ کنید و به مخلوط مرغ اضافه کنید. ادویه و طعم‌دهنده مورد نظر را نیز به این مخلوط اضافه کرده و همه مواد را ورز دهید تا به یکدست شدن برسند. وقتی مایه به انسجام رسید، به اندازه یک گردوی کوچک از مواد بردارید و شکل مورد نظر را به آن بدهید. سپس آنها را در مقداری روغن گرم شده با حرارت ملایم سرخ کنید.

وقتی یک طرف مینتورا طلایی شد، قبل از برگرداندن، با چنگال چند حفره روی آنها ایجاد کنید و سپس مینتوراها را برگردانید تا مغز آنها هم خوب بپزد.پس از اینکه هر دو طرف مینتورا سرخ شد، آنها را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود و سپس در ظرف مناسب سرو کنید.

نکته برای تهیه مینتورای میگو

1. مینتورا بیشتر با سس کچاپ تند سرو می‌شود. بر اساس ذائقه خانواده، می‌توانید از سس کچاپ معمولی هم استفاده کنید یا کلا آن را از ترکیب مواد حذف نمایید.

2. حتماً میگو را جداگانه چرخ کنید و دقت داشته باشید که میگو بعد از آبکش کردن کاملاً خشک باشد. در غیر این صورت، مایه آبکی می‌شود و مینتورا در حین پخت باز می‌شود.

3. در صورت تمایل می‌توانید از ۲-۳ حبه سیر رنده شده هم در مایه استفاده کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا