رسپی
دستور تهیه میگو هواری (میگو پلو جنوبی) خوشمزه مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه میگو هواری (میگو پلو جنوبی)
هواری میگو یا میگو پلو یکی از غذاهای خوشمزه و معروف در منطقه جنوبی کشور، به ویژه بندرعباس است. این غذا در بین مردم جنوب بسیار محبوب میباشد. در ادامه دستور پخت این غذای لذیذ را خواهید دید.
آشنایی با دستور تهیه میگو هواری
مواد لازم برای تهیه میگو هواری
- ۵۰۰ گرم میگوی تمیز شده
- ۲۵۰ گرم گشنیز خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
- ۴ حبه سیر
- ۱ عدد پیاز متوسط
- نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری و پودر پاپریکا، ادویه مخصوص میگو
- روغن مایع
دستور تهیه ی میگو پلو خوش طعم
- اول از همه میگوها را بشویید و در صافی بگذارید تا آبشان گرفته شود. بعد پیاز و سیر را خیلی ریز خرد کنید و همراه با ادویهها روی میگوها بریزید و با دست خوب مخلوط کنید. این مخلوط را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید تا میگوها طعم دار شوند.
- در یک ظرف، گشنیز و جعفری را با کمی روغن تفت دهید تا خوب سرخ شوند. سپس رب گوجه را به آن اضافه کرده و دوباره کمی تفت دهید.
- حالا میگوهای طعم دار شده را به مواد اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. بعد از آن نصف لیوان آب به مواد بیفزایید و بگذارید تا غذا خوب جا بیفتد و آبش کم شود.
- برنج را از قبل آبکش کنید و ته قابلمه یک تکه نان بگذارید. حالا یک لایه برنج و یک لایه از مواد میگو را اضافه کنید. ابتدا برنج و در پایان هم برنج را بریزید.
- ۴۰ دقیقه زمان برای دم کشیدن هواری پلو کافی است. سپس غذا را در یک ظرف مناسب بکشید و سرو کنید.
- این غذا بسیار مقوی و خوشمزه است و معمولاً با ترشیهای گرم سرو میشود.
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی