دستور تهیه میگو یونانی فوری و خوشمزه در خانه (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه میگو یونانی با طعم فوق العاده عالی
غذاهای دریایی معمولاً تهیهشان کمی سخت است و برای خوشمزه کردن آنها نیاز به مواد خاصی دارید. در ادامه، روش ساده تهیه میگو یونانی را به شما آموزش میدهیم.
تهیه میگو یونانی بسیار ساده و راحت است و با چند ماده اولیه میتوانید این غذا را درست کرده و آن را با برنج یا نان سرو کنید. همچنین میتوانید میگو یونانی را به عنوان سس برای یک پاستای خوشمزه استفاده کنید. از دیگر غذاهایی که با میگو درست میشوند میتوان به سوپ میگو کوبایی و میگو کبابی اشاره کرد. این غذاها به خصوص برای کسانی که خیلی علاقهای به میگو ندارند، خوشمزه خواهند بود و آنها را به خوردن میگو جلب میکند.
مواد لازم میگو یونانی
- میگو خام ۱۸ عدد
- پنیر خرد شده ۱۰۰ گرم
- گوجه فرنگی رنده شده ۴۵ گرم
- پیاز نازک خرد شده ۱ عدد
- پیازچه ورقهای ۲ عدد
- فلفل سبز خرد شده ۱ عدد
- سیر خرد شده ۱ حبه
- سرکه سفید ۱ پیمانه
- روغن زیتون نیم پیمانه
- آویشن خشک شده نصف قاشق چای خوری
- نمک دریایی یک قاشق چای خوری
- فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
- جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری
دستور تهیه میگو یونانی
برای تهیه این غذای خوشمزه، ابتدا پیاز و فلفلها را خرد کرده و آنها را در روغن زیتون تفت دهید تا کمی نرم شوند. سپس پیازچه و سیر را خرد کرده و داخل همان تابه بریزید تا بوی سیر خوشمزه پخش شود.
در این زمان میتوانید گوجهفرنگیها را له کرده و در یک قابلمه دیگر همراه با آویشن بریزید و بگذارید آب آنها کاملاً بخار شود. سپس نمک و فلفل را به گوجهها اضافه کنید و سرکه را هم به این مخلوط اضافه کنید و بگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد.
در این مدت، میگوها را بشویید و خشک کنید تا آماده پخت شوند. بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه، میتوانید میگوها را به همراه جعفریها به مخلوط تابه اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه با هم تفت بخورند.
فر را روشن کرده و دمای آن را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. پنیرها را روی مواد بریزید و بگذارید ۱۵ دقیقه در فر بماند تا میگوها سرخ شوند و پنیر کاملاً ذوب شود.
نکات طلایی تهیه میگو یونانی
یادتان باشید که مقدار مواد گفته شده برای ۳ نفر مناسب است و اگر میخواهید برای افراد بیشتری تهیه کنید، باید مقدار مواد را متناسب افزایش دهید.
زمان آمادهسازی و پخت این غذا حدود ۴۵ دقیقه است و میتوان گفت که از غذاهای دریایی سریعپز میباشد.
این غذا را میتوانید در سه وعده مختلف نهار، شام و زمان افطار میل کنید.
میگو خواص زیادی دارد، اما برخی از افراد ممکن است از آن خوششان نیاد؛ بنابراین میتوانید قبل از پخت، میگوها را مزهدار کنید تا همگان بتوانند از این غذای خوشمزه لذت ببرند.