رسپی

دستور تهیه نان برنجی رشتی به زبان ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مواد لازم

  1. آرد برنج تازه خوب: ۱.۵ کیلوگرم
  2. آرد گندم: ۲۵۰ گرم
  3. نمک: به مقدار لازم

طرز پخت نان برنجی رشتی

برای درست کردن نان برنجی، اول کمی برنج صدری یا بی‌نام را در یک دیگ خیس می‌کنیم. بعد از یک ساعت، برنج را از آب بیرون آورده و در ظرفی می‌ریزیم تا نرم شود.

برنج نرم شده را با آسیاب دستی آرد می‌کنیم و خمیر درست می‌کنیم. به این خمیر کراته می‌گویند. یک دیگ دیگر را پر از آب کرده و روی اجاق می‌گذاریم. بعد خمیر را به قطعات کوچک تقسیم کرده، روی تخته‌ای صاف می‌کنیم و در آب جوش می‌اندازیم تا بپزد. بعد از پخت، خمیر را در ظرفی می‌ریزیم و ورز می‌دهیم. این خمیر پخته را لاسو می‌نامند.

حالا کمی آرد گندم به لاسو اضافه کرده و آن را هم به قطعات کوچک تقسیم می‌کنیم. دو نفر روبروی هم نشسته و با یک چوب مخصوص به نام نان چو خمیرها را به شکل لوزی صاف می‌کنند و در تنور می‌پزند.

با خمیر لاسو می‌توان چند نوع نان دیگر هم درست کرد، از جمله:

نان لوله کش: که می‌توان تا یک ماه آن را نگه داشت،

نان لاکو: که در آن مغز گردو، زیره و شکر می‌زنند،

نان گندمین: که روی تابه گلی به نام گمج پخته می‌شود.

بیشتر بخوانید::

ترفندهای نگه داشتن نان در مدت زمان طولانی

دستور تهیه نان تیری : نان ویژه‌ی بختیاری‌ها

دستور تهیه نان زنجبیلی تبریز (زنجفیلی کوکه) + خواص بی‌نظیر این نان

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا