دستور تهیه نان تست به روش خانگی و با طعم بسیار عالی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه نان تست به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
نان تست یک نوع نان معروف و پرطرفدار است که در ایران هم طرفداران زیادی دارد. شما میتوانید این نان خوشمزه را با چند ماده ساده و در دسترس خودتان درست کنید.
برای پخت نان تست میتوانید از آرد سفید یا آرد نانوایی استفاده کنید. البته با آرد نانوایی به آب بیشتری نیاز دارید تا خمیر نرمتر شود. معمولا نان تست را میتوان در ظرفهای در بسته به مدت ۴ تا ۵ روز نگهداری کرد و همچنان تازه و خوشمزه باقی میماند.
از دیگر نانهای خانگی محبوب میتوان به نان کشتا، نان کماج، نان گردویی، نان قندی، نان زیره و سیاه دانه، نان سیمیت، نان رول دارچینی، نان فطایر پنیری و نان اسفناج اشاره کرد.
مواد لازم
آرد سفید: ۳ لیوان
شکر: ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
خمیر مایه: ۳ قاشق غذاخوری
آب ولرم: ۱ لیوان
نمک: نصف قاشق چایخوری
مراحل
ابتدا در یک کاسه، خمیر مایه، شکر و آب ولرم را با هم مخلوط کنید.
بگذارید این مخلوط ۱۵ دقیقه بماند تا عمل بیاید. بعد، آرد، روغن و نمک را اضافه کرده و خوب ورز دهید. خمیر را گرد کنید و در یک ظرف چرب شده قرار دهید. سپس روی ظرف را با یک حوله بپوشانید و به مدت ۲ ساعت خمیر را استراحت دهید.
وقتی خمیر آماده شد، روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز کنید.
خمیر را در قالب چرب شده قرار داده و دوباره یک ساعت در جای گرمی بگذارید تا استراحت کند. در یک کاسه یک عدد تخم مرغ را بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا مخلوط شود.
وقتی خمیر پف کرد، تخم مرغ را با قلم مو روی سطح نان بمالید.
فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
سپس قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا نان آماده شود.