رسپی

دستور تهیه نان خالا به روش سنتی و با طعمی بی نظیر (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه نان خالا به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

نان خالا یکی از نان‌های خوشمزه و معروف است که توسط یهودیان تهیه می‌شود و به نام نان هالا هم شناخته می‌شود. در اینجا، به راحتی می‌توانید طرز تهیه نان خالا خوشمزه با بافت عالی برای صبحانه را بیاموزید.

  • خاستگاه: نان خالا در اسرائیل و کشورهای اروپای مرکزی و شرقی بسیار محبوب است.
  • مواد تشکیل دهنده: آرد، آب، خمیر مایه، شکر، نمک، تخم مرغ و روغن

معنی نان خالا:

در زبان عبری، “خالا” به معنای “تقسیم کردن” است و نشان‌دهنده سنت تقسیم نان بین اعضای خانواده و مهمانان می‌باشد.
نان خالا با ۶ رشته بافته می‌شود که نماد ۱۲ قبیله اسرائیل است.

دستور تهیه نان خالا خانگی:

طرز تهیه نان خالا به ساده‌ترین شکل شامل مخلوط کردن مواد، ورز دادن خمیر، استراحت دادن به خمیر، شکل دادن به آن و در نهایت پخت نان است.
شما می‌توانید برای پخت نان خالا از فر یا تنور استفاده کنید.
برای خوشمزه‌تر شدن نان خالا، می‌توانید به آن شکر، زعفران، کنجد یا کشمش اضافه کنید.

کالری نان خالا:

مقدار کالری نان خالا بستگی به مواد و اندازه آن دارد.
به طور متوسط، یک نان خالا بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ کالری دارد.

نکاتی برای پخت نان خالا:

برای اینکه نان خالا خوب پف کند و نرم و لطیف باشد، از خمیر مایه تازه استفاده کنید.
خمیر را به خوبی ورز دهید تا صاف و انعطاف‌پذیر شود.
به خمیر زمان بدهید تا حجم آن دو برابر شود.
نان خالا را در فر که از قبل گرم شده است بپزید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا