رسپی

دستور تهیه نان خانگی مغذی و خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه نان خانگی مغذی و خوشمزه

نان آرد سبوس دار یکی از پرطرفدارترین انواع نان‌هاست که هضم غذا را راحت‌تر می‌کند و انرژی لازم برای روز را تامین می‌کند. این نوع نان به خاطر فیبر زیادی که دارد، می‌تواند فشار خون را پایین بیاورد و قند خون را متعادل کند. همچنین به کاهش وزن نیز کمک می‌کند.

نان آرد سبوس دار که متخصصان تغذیه آن را پیشنهاد می‌کنند، دارای ویتامین‌های B و E، منیزیم، سلنیوم، آهن و پتاسیم است. اگر شما هم آماده‌اید، بیایید ببینیم چطور می‌توان نان آرد سبوس دار خوشمزه و سالم درست کرد.

مواد لازم برای تهیه نان خانگی :

آرد کامل گندم ۴ لیوان
آب لیمو ترش یک قاشق سوپ‌خوری
خمیرمایه مرطوب (تازه) ۲۰ گرم
شیر ولرم یک لیوان
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ‌خوری
شکر یک قاشق مرباخوری
نمک
آب ولرم به میزان لازم

دستور تهیه نان خانگی با آرد گندم :

برای شروع، خمیر مایه مرطوب را در یک لیوان شیر حل کنید.

سپس تمام مواد دیگر را به جز آب در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب مخلوط کنید.

آب را کم‌کم اضافه کنید تا خمیری به دست آید که کمی به دست بچسبد.

روی خمیر یک دستمال مرطوب بگذارید و به آن اجازه دهید به مدت ۴۵ دقیقه استراحت کند.

بعد از آن، خمیر را با دست شکل دهید و به صورت گرد درآورید و در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی گذاشته‌اید قرار دهید.

روی آن کمی آرد بپاشید و در محل گرم به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بگذارید تا مخمر خوب عمل کند.

در نهایت، خمیر را در فر که از قبل به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده، به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید.

نکته : مصرف نان سبوس دار به همراه غذاهای گیاهی و سبزیجات می‌تواند از افزایش وزن جلوگیری کند.

تهیه و ترجمه : مجله اینترنتی رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا