رسپی

دستور تهیه نان شلکینه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه نان شلکینه

نام دیگر این نان و شیرینی محلی، چزنک است که بسیار نازک و سبک می‌باشد. این نان بر روی وسیله‌ای به نام ساج پخته می‌شود، اما می‌توانید آن را در خانه و با استفاده از ماهیتابه نیز تهیه کنید و از طعم و عطر این شیرینی خوشمزه لذت ببرید.
شیوه تهیه این نان محلی در استان‌های دیگر مانند ایلام و لرستان نیز ممکن است کمی متفاوت باشد، اما طعم عالی این نان باعث می‌شود که همه آن را دوست داشته باشند.

مواد اولیه سالمی مثل آرد، تخم مرغ و شیر در شلکینه به کار رفته که باعث خوشمزگی و سالم بودن آن شده است. این شیرینی می‌تواند یک گزینه عالی برای میان وعده شما و کودکان باشد. بچه‌ها معمولاً شیرینی را دوست دارند و این نان خوشمزه و سالم برای آن‌ها بسیار مفید است.

شما می‌توانید این نان محلی را با شیره توت سفید میل کنید. شیره توت خیلی مغذی و سالم است و به رفع کم‌خونی، تقویت بدن و افزایش انرژی کمک می‌کند. بنابراین حتماً تهیه این نان محلی را فراموش نکنید و در خانه درست کنید. مواد اولیه آن ساده و قابل دسترس است و در زمان کوتاهی آماده می‌شود.

دستور تهیه شلکینه ساده و خوشمزه و محلی

از دیگر نان‌های محلی که می‌توانید در خانه درست کنید می‌توان به نان زیره، نان سیمیت، نان رول دارچینی، نان ذرت با هات داگ، نان اسفناج و نان فطایر پنیری اشاره کرد.

مواد لازم:

آرد سفید گندم: ۱ پیمانه
شیره خرما: ۱ پیمانه
شیر: ۲ پیمانه
زرده تخم‌مرغ: ۵ عدد
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: ۲ قاشق سوپ‌خوری
نمک: نیم قاشق چای‌خوری

مراحل پخت:

گام 1: اول آرد گندم، شکر و نمک را در یک ظرف بریزید.
گام 2: سپس به آرامی شیر را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
گام 3: مواد را خوب هم بزنید تا به حالتی شبیه دوغ غلیظ برسد.

گام 4: بعد زرده‌های تخم‌مرغ و زعفران را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
گام 5: در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و آن را چرب کنید.
گام 6: کمی از مایه نان را درون ماهیتابه بریزید و صاف کنید.
گام 7: یک لایه نازک از نان را در ماهیتابه درست کنید.
گام 8: وقتی یک طرف نان برشته شد، مایه را برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود.

دستور تهیه شلکینه ساده و خوشمزه و محلی

گام 9: سپس نان‌ها را روی بشقاب بگذارید و کمی شیره خرما روی آن‌ها بزنید.
گام 10: به همین صورت تمام مایه را به صورت لایه‌های نازک در ماهیتابه بپزید و در بشقاب روی هم بگذارید.
گام 11: پس از پایان مایه، نان‌ها را ۴ لایه در بشقاب تا کنید و کمی کره روی آن‌ها بریزید تا خوشمزه‌تر شود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا