رسپی

دستور تهیه نان مایورکا خوشمزه و مخصوص (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

نان مایورکا یکی از نان‌های خوشمزه و محبوب است که معمولاً برای صبحانه سرو می‌شود. برای دیدن دستور تهیه کامل و قدم به قدم نان مایورکا با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان مایورکا

خمیر مایه فوری ۲ و ¼ قاشق چایخوری
آب ولرم ½ پیمانه
شیر ولرم ¾ پیمانه
کره ½ پیمانه
شکر ⅓ پیمانه
نمک ¼ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۵۴۰ تا ۵۶۰ گرم
خامه صبحانه به مقدار کافی

مواد لازم میانی
کره ۲۵ گرم

دستور تهیه نان مایورکا

برای تهیه نان مایورکا خوشمزه، ابتدا خمیر مایه، ۱ قاشق غذاخوری شکر و آب ولرم را در یک کاسه مناسب مخلوط می‌کنیم. سپس روی کاسه را می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم خمیر مایه به مدت ۱۰ دقیقه عمل بیاید.
حالا زرده‌های تخم‌مرغ را از سفیده‌ها جدا می‌کنیم و زرده‌ها را در یک کاسه دیگر می‌ریزیم. سپس شیر ولرم و باقی‌مانده شکر را به زرده‌ها اضافه می‌کنیم و با همزن دستی هم می‌زنیم تا کاملاً ترکیب شوند.

در این مرحله کره را روی بخار غیرمستقیم الكتریكی ذوب می‌کنیم و سپس به مخلوط تخم‌مرغ و شیر اضافه می‌کنیم. بعد از آن مخلوط خمیر مایه را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کرده و دوباره هم می‌زنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
حالا آرد را درون الک می‌ریزیم و ۳ بار الک می‌کنیم. سپس به آرامی به مخلوط خمیر مایه اضافه می‌کنیم و ورز می‌دهیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. سپس روی خمیر را با سلفون یا پارچه تمیز می‌پوشانیم.

نان حلزونی

حالا اجازه می‌دهیم خمیر به مدت ۱ ساعت در دمای اتاق استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. بعد از این زمان خمیر را روی یک سطح صاف می‌گذاریم و با وردنه به شکل مربع به ضخامت ۱ سانتیمتر باز می‌کنیم.
سپس برای مواد میانی، کره را روی بخار غیرمستقیم ذوب می‌کنیم و می‌گذاریم کمی خنک شود. سپس با برس، کره را روی تمام سطح خمیر می‌مالیم.
حالا خمیر را به صورت نوارهای باریک برش می‌زنیم و رول می‌کنیم. سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و رول‌های خمیری را با فاصله درون سینی می‌چینیم. سپس روی آنها کیسه فریزر می‌کشیم.

حالا برای بار دوم اجازه می‌دهیم خمیر به مدت ۱ ساعت استراحت کند تا حجم بگیرد. بعد از این مدت فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم تا کاملاً گرم شود. سپس با برس خامه را روی خمیرها می‌مالیم.
سپس سینی را همراه با یک کاسه آب داغ درون فر قرار می‌دهیم و می‌گذاریم نان به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد. بعد از این زمان، سینی را از فر خارج می‌کنیم.
در نهایت بلافاصله روی نان‌های مایورکا کره می‌مالیم و مقداری پودر قند روی آنها الک می‌کنیم. این نان‌ها را می‌توانید در صبحانه یا عصرانه با مربا، کره، پنیر، نوتلا یا خامه سرو کنید. نوش جان.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا