دستور تهیه نان نارگیلی مرحله به مرحله ؛ عصرانه خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

“`html
نانهای حجیم و فانتزی بسیار محبوب هستند. بعضی وقتها این نانها را با مواد مختلف میپزند و گاهی هم روی آنها را با چیزهای گوناگون میپوشانند. این نوع نان به صورت دو لایه تهیه میشود. لایه زیرین که پایه نان است، از خمیر تهیه شده از پودر نارگیل درست شده است.
لایه روی نان از سفیده تخممرغ و پودر نارگیل تشکیل شده که بافت ترد و شکنندهای به نان میدهد. در این دستور، نان در قالب مافین تهیه میشود و میتوان آن را به عنوان صبحانه یا عصرانه کنار چای و قهوه سرو کرد. به دلیل وجود پودر نارگیل، این نان بسیار مقوی و مفید است.
مواد لازم نان نارگیلی
آرد ۲ لیوان
شکر ۵ قاشق سوپخوری
کره ۴۰ گرم
تخممرغ ۱ عدد
پودر نارگیل ۲ قاشق غذاخوری
شیر نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگپودر ۱ قاشق مرباخوری
خمیر مایه ۱ قاشق مرباخوری
شکر ۱ قاشق مرباخوری
مواد رویه
پودر نارگیل نصف پیمانه
شکر یکسوم پیمانه
روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
سفیده تخممرغ ۱ عدد
وانیل کمی
آبلیمو ۱ قاشق چایخوری
دستور تهیه نان نارگیلی
مرحله اول
برای درست کردن نان نارگیلی، ابتدا یک قابلمه بردارید. پودر نارگیل، شکر، روغن مایع و سفیده تخممرغ را درون آن بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه مرتب هم بزنید تا گرم شود.
مرحله دوم
مراقب باشید مواد به جوش نیاید. بعد از ۱۵ دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید و وانیل و آبلیمو را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. یک کاسه کوچک بردارید. شکر، خمیر مایه فوری و شیر ولرم را به آن بیفزایید و کمی مخلوط کنید.
مرحله سوم
سپس اجازه دهید آن مخلوط کمی پف کند. در یک کاسه بزرگتر، تخممرغ، پودر نارگیل و شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. حالا وانیل و بکینگپودر را بیفزایید و هم بزنید.
مرحله چهارم
در این مرحله، مخلوط خمیر مایه را به مخلوط تخممرغ اضافه کنید و هم بزنید. سپس آرد را الک کرده و کمکم به مایه اضافه کنید تا خمیر جمع شود. در نهایت، کره که به دمای محیط رسیده را به آرامی به خمیر اضافه کنید.
مرحله پنجم
به آرامی خمیر را ورز دهید تا مواد خوب ترکیب شوند. دقت کنید که آرد زیادی اضافه نکنید. ورز دادن موجب کاهش چسبندگی خمیر میشود. خمیر را در یک کاسه بگذارید و روی آن را با سلفون بپوشانید و بگذارید استراحت کند.
مرحله ششم
بعد از حدود یک تا یک و نیم ساعت که خمیر استراحت کرد، سلفون را بردارید. خمیر را با دست کمی فشار دهید. قالب مافین را با کره چرب کنید و خمیر را تا دو سوم قالب پر کنید.
مرحله هفتم
روی خمیر را با مخلوط رویه که در مرحله اول تهیه کردید پر کنید. سپس در فر از پیش گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. بعد دو دقیقه گریل فر را روشن کنید تا روی مافینها طلایی شود.
مرحله هشتم
اگر قالب مافین ندارید، میتوانید خمیر را در هر قالبی پخش کنید. سپس روی آن را کمی فرو بروید و مواد رویه را روی خمیر بریزید. همچنین میتوانید با زرده و شیر و زعفران روی آن را رومال کنید و در فر قرار دهید. بعد از پخت نیز میتوانید روی نانها عسل بریزید.
منبع : رضیم