رسپی

دستور تهیه نان هایدی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

طرز تهیه نان هایدی

این نان در اصل نان شیر فرانسوی نامیده می‌شود و می‌توان آن را به شکل‌های مختلف درست کرد. برای یادگیری طرز تهیه نان هایدی در خانه با ما همراه باشید.

مواد لازم: مقدار لازم:
آرد نان ۴۵۰ گرم (۴ پیمانه)
خمیر مایه فوری ۱ قاشق چای‌خوری
شیر ولرم ۲۸۰ گرم (۱ پیمانه + ۱/۳ پیمانه)
شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۲ قاشق چای‌خوری
کره ۵۰ گرم

مراحل پخت نان هایدی در خانه

ابتدا آرد، شکر، خمیر مایه و نمک را در یک ظرف با هم مخلوط کنید.
سپس شیر را به دمای ۴۰ درجه برسانید، یعنی به اندازه‌ای که وقتی انگشت‌تان را در آن بزنید، نسوزد و ولرم باشد، و سپس آن را به مخلوط خشک اضافه کنید. همه چیز را خوب هم بزنید.
در مرحله بعد، شروع به ورز دادن خمیر کنید. وقتی خمیر یکدست شد، کره را اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه دیگر ورز دهید.
خمیر را در یک ظرف چرب قرار دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید.
سپس دور ظرف را با یک پارچه ضخیم بپیچید و بگذارید یک و نیم ساعت در جایی گرم استراحت کند.
بعد از این زمان، هوای خمیر را بگیرید و آن را به ۸ قسمت تقسیم کنید و چونه‌ها را درست کنید. روی آنها را با پارچه بپوشانید و به آنها ۱۰ دقیقه دیگر استراحت بدهید.
سپس چونه‌ها را به شکل بیضی درآورده و در یک سینی فر بگذارید، با فاصله ۵ سانتی‌متری از هم. روی آنها را دوباره با پارچه بپوشانید و اجازه دهید که یک و نیم ساعت دیگر استراحت کنند.

مراحل پخت نان هایدی در خانه

در نهایت، روی خمیرها را با قلمو شیر بزنید، کمی آرد بپاشید و با تیغ روی آنها برش بزنید.
حالا وقت آن است که آنها را در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. فر گازی روی ۱۹۰ درجه و فر برقی روی ۱۷۵ درجه تنظیم شود.
حالا یکی از خوشمزه‌ترین نان‌های صبحانه را دارید با طعم کره که واقعاً طعم و بافتش فوق‌العاده است. این فرصت را از دست ندهید…

separator line

منبع: کیک و شیرینی شکوفه

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا