دستور تهیه نان وانیلی خوشمزه و خانگی با مغز شکلات (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه نان وانیلی خوشمزه و خانگی با مغز شکلات
مواد لازم برای نان وانیلی
- شیر ولرم 250 گرم – یک و یک چهارم پیمانه
- مایه خمیر 1 و نیم قاشق چای خوری
- تخم مرغ 1 عدد
- شکر 100 گرم – نصف پیمانه
- وانیل شکری 20 گرم یا 1 قاشق چای خوری وانیل پودری
- نمک یک چهارم قاشق چای خوری
- آرد 500 گرم – 4 پیمانه
- روغن مایع 40 گرم – یک چهارم پیمانه سر خالی
- کره 60 گرم
مراحل طرز تهیه نان وانیلی
مرحله 1
برای درست کردن نان وانیلی خوشمزه، در یک ظرف مناسب نصف مقدار شیر را با خمیر مایه و 1 قاشق غذاخوری از شکر مخلوط کنید و بگذارید تا خمیر مایه فعال شود.
مرحله 2
در یک ظرف دیگر، تخم مرغ، وانیل، شکر و روغن مایع را با هم مخلوط کنید و کمی هم بزنید. سپس آرد و نمک را اضافه کرده و مایه خمیر فعال شده را به آن اضافه کنید.
مرحله 3
باقی مانده شیر را کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع شود. ممکن است نیاز نباشد که همه شیر را استفاده کنید.
مرحله 4
کره نرم شده را اضافه کرده و 10 دقیقه خمیر را ورز دهید. اگر با دست ورز میدهید، ممکن است این زمان 15 تا 20 دقیقه طول بکشد. در نهایت، خمیر باید نرم و لطیف باشد و به دست نچسبد.
مرحله 5
بعد از آماده شدن خمیر، آن را به شکل یک چانه بزرگ درآورده و به مدت یک و نیم ساعت در دمای محیط بگذارید تا استراحت کند.
مرحله 6
بعد از استراحت، خمیر را به 10 تا 12 چانه مساوی تقسیم کرده و هر کدام را به دلخواه شکل بدهید. میتوانید در این مرحله شکلات یا کرمفیل را برای داخل نان قرار دهید، فقط حتماً شکلات یا کرم را نسوزید، وگرنه در حین پخت بیرون میریزد.
مرحله 7
پس از اینکه همه نانها را آماده کردید، به آنها 30 تا 40 دقیقه دیگر استراحت دهید و سپس با مخلوط زرده تخم مرغ، زعفران و شیر رومال کنید.
مرحله 8
در نهایت، نانها را در فر که ۱۵ دقیقه قبل از آن با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده، به مدت 25 دقیقه بگذارید تا بپزند. پس از پخت، برای براق شدن نانها، میتوانید روی آنها را با شربت بار رومال کنید.
منبع : بارونک