رسپی

دستور تهیه نان پاسکا ساده و خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه نان پاسکا ساده و خوشمزه

نان پاسکا که به نان عید پاک هم معروف است، یک نوع شیرینی یونانی می ‌باشد. این نان به طور خاص با فر درست می‌شود و نان بسیار نرم و خوشمزه‌ای است که طرفداران زیادی در دنیا دارد.

مواد لازم برای تهیه نان پاسکا

۲ فنجان شیر
۱/۲ پیمانه شکر
۲ قاشق چای خوری نمک
۳ عدد کره کوچک
۱ قاشق غذا خوری مخمر خشک فوری
۱ قاشق غذا خوری شکر
۱ فنجان آب گرم (حداکثر داغ تر از ۱۱۰ درجه)
۳ عدد تخم مرغ بزرگ، در دمای اتاق
۸ فنجان آرد همه منظوره
۱ فنجان شیر (یا ۱ زرده تخم مرغ)

روش درست کردن نان پاسکا

سه قالب گرد (۷*۳ اینچ) را چرب کرده و کنار بگذارید.

در یک قابلمه کوچک، شیر، ۱/۲ پیمانه شکر، نمک و کره را روی حرارت ملایم گرم کنید تا کره و شکر ذوب شوند. بعد بگذارید تا ولرم شود (با دمای ۱۱۰ درجه فارنهایت بیشتر نباشد) و کنار بگذارید.
مخمر و ۱ قاشق غذا خوری شکر را در آب گرمی که در یک کاسه یا کاسه همزن گرم شده قرار داده‌اید، حل کنید. بگذارید به مدت ۵ دقیقه بماند.

سپس تخم مرغ، مخلوط شیر و ۱/۴ فنجان آرد را اضافه کنید و با سرعت متوسط به مدت ۱ دقیقه هم بزنید.
هم زدن را ادامه دهید و هر بار ۱/۲ فنجان آرد باقی مانده را اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه یا تا زمانی که خمیر یکدست شود، هم بزنید.

به مدت ۲ دقیقه یا تا زمانی که خمیر صاف و کشدار شود، هم بزنید. خمیر در لمس چسبناک خواهد بود.
خمیر را در یک کاسه چرب بریزید و روی آن را هم چرب کنید. روی آن را بپوشانید و حدود ۱ تا ۲ ساعت در جای گرم بگذارید تا حجم آن دو برابر شود. خمیر را باز کنید و به یک سوم تقسیم کنید و از هر کدام یک تکه خمیر برای تزئین نگه دارید.

دستور تهیه نان پاسکا

هر یک از سه تکه خمیر را در قالب‌های آماده شده به شکل نان گرد در بیاورید. با استفاده از خمیر نگه‌داشته شده، در مرکز آن یک ضربدر یا قیطان دور لبه تزئین کنید. روی آن را بپوشانید و ۱ تا ۲ ساعت دیگر در جای گرم بگذارید تا دوباره دو برابر شود.
فر را با دمای ۳۵۰ درجه سانتیگراد آماده کنید. خمیر را به آرامی با شیر یا زرده تخم‌مرغ بمالید. آن را به مدت ۴۰ دقیقه بپزید یا تا زمانی که طلایی شود و دماسنج آنی به ۱۹۰ درجه فارنهایت برسد. بلافاصله از قالب خارج کنید و روی توری سیمی خنک کنید.

بعد از اینکه نخستین بار خمیر ور آمد، برای هر نوبت ۱/۴ فنجان از خمیر را باز کنید. بقیه را برای چند دقیقه با پوشانده بگذارید.
هر قسمت را در یک طناب ۱۰ اینچی بغلتانید. یک گره با انتهای کوتاه برای سر و ابتدای بلند برای دم درست کنید. گره را طوری بگذارید که به نظر برسد بال‌ها به سر متصل شده‌اند و سر در حالت عمودی قرار گیرد.
سر را طوری تنظیم کنید که یک منقار و پاکت درست کند (نوک ساقه را قطع کنید) یا از ۱/۶ کشمش به عنوان چشم استفاده کنید. آن را روی یک ورقه شیرینی چرب شده بگذارید. لبه‌ها را کمی صاف کنید و ۳ تا ۴ برش روی آن‌ها بزنید، مراقب باشید که خمیر را نبرید تا ظاهر پرها شکل بگیرد.
روی آن را بپوشانید و ۲۰ دقیقه بگذارید بماند. با برس شیر یا زرده تخم‌مرغ بپزید و در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید.

منبع : فارسی بیوتی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا