رسپی

دستور تهیه نان کدو حلوایی یک عصرانه خوشمزه + کرم مخصوص (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه نان کدو به دو روش با چند جایگزین جالب و متنوع

شاید یکی از دلایل علاقه‌ام به این نان، رنگ زرد قشنگش است که بسیار زیبا و جذاب است. این رنگ دلپذیر به خاطر وجود آنتی اکسیدان مفید کاروتن است که در حقیقت پیش ساز ویتامین A محسوب می‌شود. با ما همراه شوید.

دستور تهیه آسان نان کدو حلوایی

مواد لازم برای نان کدو حلوایی

  • کره نرم شده 1/2 پیمانه
  • شکر قهوه‌ای 1 پیمانه
  • پوره کدو حلوایی 1 پیمانه
  • دارچین 1 و 1/2 قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ 2 عدد
  • زنجبیل 1/2 قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چای‌خوری
  • جوش شیرین 1 قاشق چای‌خوری
  • نمک 1 قاشق چای‌خوری
  • آرد 1 و 1/2 پیمانه

مواد لازم برای تهیه کرم

  • کره 1/2 پیمانه
  • پودر قند 1 و 1/2 پیمانه
  • شیره طلایی 2 قاشق غذاخوری
  • شیر به مقدار کافی

دستور تهیه نان کدو

نان کدو حلوایی می‌تواند یک صبحانه لذیذ و خوشمزه باشد که در روزهای تعطیل به خود و خانواده خود هدیه می‌دهید یا می‌توانید آن را به عنوان عصرانه در یخچال نگهداری کنید و هر وقت هوس کردید، از آن استفاده کنید. شاید پای کدو حلوایی معروف ترین غذایی باشد که با این سبزیجات پاییزی درست می‌شود، اما نان کدو هم بسیار خوشمزه است.

شما می‌توانید نان کدو حلوایی را با کرم خوشمزه کره قهوه‌ای یا با مغزهای دلخواه خود تزیین کنید و یا بدون هیچ روکشی با چای یا هر نوشیدنی دیگر از آن لذت ببرید. نان کدو حلوایی نرم و کمی مرطوب است و یک برش از آن می‌تواند صبحانه‌ای سریع و خوشمزه باشد.

دستور تهیه نان کدو حلوایی

  1. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و قالب لوف مورد نظر را به خوبی چرب کنید.
  2. تمام مواد لازم برای تهیه نان را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی بر روی سرعت متوسط هم بزنید تا مواد کاملاً ترکیب شوند. در حین هم زدن، موادی که به کناره‌ها چسبیده را با قاشق جمع کنید.
  3. خمیر آماده شده را در قالب چرب شده بریزید و قالب را به مدت ۴۰-۵۰ دقیقه در فر قرار دهید. قبل از بیرون آوردن نان کدو حلوایی از فر، با استفاده از یک خلال دندان تست کنید.
  4. خلال دندان را وسط نان فرو کنید. اگر خلال تمیز یا با چند خرده نان مرطوب (نه خیس) بیرون آمد، نان کدو شما آماده است.
  5. قالب را از فر خارج کنید و حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا خنک شود. سپس نان را به آرامی از قالب خارج کرده و به ظرف دیگری منتقل کنید تا کاملاً خنک شود.
  6. کره را تا زمانی که کمی از نقطه ذوب آن خارج شود روی حرارت بگذارید تا شیر جامد داخل کره جدا شده و کره قهوه‌ای شود و عطر خوش آن خارج شود.
  7. البته باید مراقب باشید و کره را زیر نظر داشته باشید، چون بلافاصله بعد از قهوه‌ای شدن، ممکن است بسوزد. کره را از روی حرارت بردارید تا خنک شود و تکه‌های جدا شده از آن را دور بیندازید.
  8. برای تهیه کرم، یک پیمانه پودر قند را به کره قهوه‌ای اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس شیره طلایی را نیز به آن اضافه کنید.
  9. اگر کرم خیلی رقیق بود، کمی دیگر پودر قند اضافه کنید و اگر خیلی سفت شد، کمی شیر به آن اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد.
  10. حالا، کرم را روی نان بریزید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا آماده سرو شود.
  11. در این مرحله نیاز به قرار دادن آن در یخچال نیست. نان کدو حلوایی کرم‌دار را برش بزنید و با یک نوشیدنی داغ سرو کنید.

نکته آخر برای پخت نان کدو

در تهیه کرم، حتما توصیه می‌شود قبل از مخلوط کردن مواد دیگر، اجازه دهید کره قهوه‌ای خنک شود. این کار باعث می‌شود مواد بهتر مخلوط شوند و بعداً از هم جدا نشوند.

لذت آشپزی با رضیم :

خواص نان جو سبوس‌دار

دستور تهیه نان جو سبوس‌دار در خانه

آیا با مضرات استفاده از نان سفید یا همان نان لواش آشنا هستید؟

گردآوری شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا