دستور تهیه ناکی سیب زمینی و اسفناج خوشمزه و مخصوص پفکی (مرحله به مرحله)

“`html
ناکی (Gnocchi) انواع مختلفی دارد که میتوان به ناکی سیبزمینی و اسفناج، ناکی سیبزمینی و گوجهفرنگی و ناکی با سس سبزی اشاره کرد. در اینجا ما میخواهیم طرز تهیه ناکی سیبزمینی و اسفناج را با شما به اشتراک بگذاریم.
مواد لازم برای تهیه ناکی سیب زمینی و اسفناج
- سیبزمینی نگینی خردشده 300 گرم
- اسفناج 175 گرم
- زرده تخممرغ 1 عدد
- روغن زیتون 1 قاشق چایخوری
- آرد سفید 125 گرم
- نمک و فلفل به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس غذا
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
پیاز قرمز خردشده 2 عدد
سیر 1 حبه
شکر قهوهای نرم 2 قاشق چایخوری
پوره گوجهفرنگی 1/2 پیمانه
دستور تهیه ناکی سیب زمینی و اسفناج
برای تهیه ناکی سیبزمینی و اسفناج، ابتدا در یک قابلمه مقداری آب جوش درست کنید و سیبزمینیها را به مدت 10 دقیقه در آن بپزید تا نرم شوند.
سپس سیبزمینیها را آبکش کرده و پوره کنید.
در همین حین، اسفناجها را حدود 2 دقیقه در آب جوش بیندازید و بعد آنها را آبکش کرده و خرد کنید.
روی یک تخته آشپزخانه کمی آرد بریزید و پوره سیبزمینی را روی آن قرار دهید.
وسط پوره سیبزمینی را با دست گود کرده، زرده تخممرغ، روغن زیتون، اسفناج و کمی از آرد را کمکم به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید.
سپس بقیه آرد را کمکم اضافه کنید تا مواد تبدیل به خمیر شوند.
خمیر را به شکل گلولههای کوچک درآورید.
مقداری آب را با کمی نمک بجوشانید و گلولههای آماده را به مدت 5 دقیقه در آن قرار دهید.
حالا سس غذا را آماده کنید.
برای تهیه سس؛ روغن، پیاز، سیر، پوره گوجهفرنگی و شکر را با هم مخلوط کرده و حدود 5 تا 6 دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود. سپس ناکیها را آبکش کرده و در ظرف سرو بگذارید.
از سس آماده شده به مقدار لازم روی ناکیها بریزید و با چند برگ اسفناج تازه تزیین کرده و سرو کنید.