دستور تهیه ناگت هویج پنیری (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه ناگت هویج پنیری
ناگت هویج پنیری گزینهای عالی برای افرادی است که دنبال یک رژیم غذایی کم کالری و بدون گوشت هستند. همچنین این غذا برای کودکان به عنوان یک میانوعده خیلی خوب است. تهیه این ناگت بسیار ساده است و به جای گوشت، از هویج تازه رنده شده استفاده میکنیم که با مقداری چاشنی و پنیر طعمدار میشود.
ابزار مورد نیاز :
قاشق
کاسه
ماهیتابه
چاقو
مواد لازم :
300 گرم هویج رنده شده
1 عدد تخم مرغ
20 گرم آرد سمولینا
2 حبه سیر
به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه
100 گرم پنیر
1 عدد پیاز
40 گرم پودر سوخاری
70 میلی لیتر روغن سبزیجات
دستور تهیه :
ابتدا مواد اولیه را آماده کنید. هویج را پوست کنده و با رنده درشت رنده کنید.
یک عدد پیاز کوچک را به صورت نگینی خرد نمایید.
در یک ماهیتابه، ابتدا پیاز را با کمی روغن تفت دهید. وقتی که پیاز کمی طلایی شد، هویج رنده شده و سیر له شده را اضافه کنید و هم بزنید تا هویج نرم شود. این کار حدود 10 دقیقه طول میکشد. سپس شعله را خاموش کنید.
صبر کنید تا هویج خنک شود، بعد آن را در یک کاسه بزرگ بریزید و 1 عدد تخممرغ، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و همه را خوب مخلوط نمایید.
حالا آرد سمولینا را به مخلوط اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. بهتر است 5 دقیقه صبر کنید تا آرد، رطوبت مواد را به خودش بگیرد.
سپس از یک گوشتکوب برقی استفاده کنید تا مواد کمی مخلوط شوند. توجه کنید که خمیر نباید پوره شود و بافت هویج باید مشخص باشد.
حالا 100 گرم پنیر گودا، چدار یا پنیر پیتزا را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
روغن سرخ کردنی را در ماهیتابه ریخته و بگذارید گرم شود. یک گلوله از خمیر بردارید، آن را در آرد سوخاری غلتانده و شکل دهید، سپس در ماهیتابه قرار دهید تا سرخ و طلایی شود.
نیازی به پخت طولانی نیست؛ وقتی روی ناگتها طلایی و برشته شدند کافیست.
ناگتهای هویج پنیری سرخ شده را روی یک دستمال حولهای قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود و سپس نوش جان کنید.