رسپی

دستور تهیه نودل با بادمجان (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه نودل با بادمجان

اگر شما گیاه‌خواری هستید یا دنبال یک غذای ساده و سبک با نودل و بادمجان می‌گردید، می‌توانید این غذای خوشمزه را امتحان کنید و از آن برای شام یا نهار استفاده کنید. نودل یک غذای آسیایی است که از برش دادن خمیر تهیه می‌شود و طعم خوبی دارد و خیلی سریع آماده می‌شود.

نودل‌ها معمولاً در آب جوش و کمی نمک برای ۵ دقیقه پخته می‌شوند. شاید برای شما جالب باشد که نودل خواص خوبی دارد و به بهبود متابولیسم بدن کمک می‌کند و این غذا موجب افزایش انرژی در بدن می‌شود. امروز در این مقاله، دستور تهیه نودل با بادمجان را به شما آموزش می‌دهیم، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه نودل با بادمجان

نودل سبزیجات ۲ بسته
بادمجان ۲ عدد
قارچ به دلخواه
فلفل ۵ عدد
رب ۱ قاشق غذاخوری
سیر درشت ۱ حبه
کنجد و گردو به مقدار لازم

دستور تهیه نودل با بادمجان غذای گیاهی و خوشمزه

مرحله اول: آماده‌سازی

بادمجان‌ها را پوست کنید و به صورت نگینی خرد کنید. یا می‌توانید آنها را بدون پوست سرخ کنید. بادمجان‌ها را در مخلوطی از آب و نمک بگذارید و نیم ساعت صبر کنید تا تلخی آنها گرفته شود و سپس آبکش و خشک کنید.

مرحله دوم: سرخ کردن

در یک تابه کمی روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. سپس بادمجان‌های خرد شده را اضافه کنید و سرخ کنید تا نرم شوند. حالا قارچ‌ها را هم اضافه کنید و تفت دهید تا آب اضافه آنها کشیده شود.

مرحله سوم: افزودن نودل

رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود و رنگش زیبا شود. سپس فلفل شیرین خرد شده و سیر رنده شده را اضافه کنید و مواد را تفت دهید تا خوب مخلوط شوند. بعد، ۲ لیوان آب اضافه کنید، ادویه نودل را در آب ریخته و نودل‌ها را به مخلوط اضافه کنید.

مرحله چهارم: تهیه نودل با بادمجان

نودل‌ها را با چنگال مشخص کنید تا نرم شوند و درب تابه را بگذارید تا ۵ دقیقه بپزد و نرم شود. سپس آب اضافی را بکشید و نودل‌ها را در یک دیس بکشید و روی آنها را با کنجد و گردو تزئین کنید و با سس دلخواه سرو کنید. نوش جان!

دستور تهیه نودل با بادمجان (مرحله به مرحله)

نکات کلیدی در تهیه نودل با بادمجان با رب و فلفل

نکات کلیدی در تهیه نودل با بادمجان با رب و فلفل

می‌توانید کنجد و گردو را حذف کنید.
بهتر است از طعم سبزیجات برای تهیه این نودل استفاده کنید.
به جای فلفل شیرین می‌توانید از فلفل دلمه‌ای استفاده کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا