دستور تهیه هات داگ سوخاری خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه هات داگ سوخاری خوشمزه
هات داگ سوخاری یکی از غذاهای خوشمزهای است که به راحتی میتوانید در خانه درست کنید. هات داگ یکی از انواع فست فودهایی است که طعم لذیذی دارد و میتوان آن را به روشهای مختلف تهیه کرد. در اینجا، شما را با یکی از روشهای ساده تهیه هات داگ آشنا میکنیم.
این نوع هات داگ سوخاری طعمی خاص دارد و با شیوهای آسان تهیه میشود. در این دستور از هات داگ سولیکو استفاده میشود. در ادامه، دستور تهیه هات داگ سوخاری سولیکو را ارائه میدهیم تا بتوانید از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
هات داگ پنیری: | ۱۰ عدد |
آرد ذرت: | نصف پیمانه |
آرد سفید: | یک و نیم پیمانه |
نمک: | یک قاشق چایخوری |
تخم مرغ زده شده: | یک عدد |
شیر: | یک و نیم پیمانه |
روغن مایع: | یک قاشق چایخوری |
عسل: | به میزان لازم |
بیکینگ پودر: | یک قاشق مرباخوری |
دستور تهیه :
در یک کاسه بزرگ، آرد ذرت، آرد سفید، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس تخممرغ، شیر، عسل و روغن را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند.
خمیری که به دست میآید باید کمی سفتتر از خمیر پنکیک باشد. هات داگها را با دستمال خشک کنید و چوبهای کباب را از وسط آنها رد کنید. خمیر را در یک لیوان بلند بریزید و هات داگها را در آن فرو کنید تا کاملاً به خمیر آغشته شوند.
در یک قابلمه، روغن کافی بریزید تا هات داگها به راحتی سرخ شوند. حرارت را روشن کنید تا روغن بسیار داغ شود. سپس شعله را کم کنید و هات داگها را در روغن قرار دهید تا طلایی شوند. وقتی آماده شدند، آنها را از روغن خارج کنید و روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. هات داگ سوخاری آمادهاست و میتوانید آن را با سس قرمز و خردل سرو کنید.
دستور تهیه هات داگ سوخاری به روشی دیگر
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
هات داگ | ۸ عدد |
پنیر چدار ورقهای | ۸ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد | ۲ پیمانه |
شیر | ۱/۵ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل | ۱ قاشق غذاخوری |
دستور تهیه :
هات داگ را روی پنیر ورقهای گذاشته و پنیر را دور آن بپیچید. چوب کباب را درون هات داگها قرار دهید و آنها را به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا پنیر در زمان سرخ شدن جدا نشود. در یک کاسه، آرد، نمک، فلفل، بکینگ پودر، شیر و تخممرغ را با هم ترکیب کنید و مایه به دست آمده را در یک لیوان بریزید. هات داگها را درون لیوان فرو کنید و سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید. نوش جان!
منبع : ساعد نیوز