دستور تهیه هزاری غذای خوشمزه و محلی بندر عباس (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه هزاری
دستور تهیه هزاری موضوعی است که امروز دربارهاش صحبت میکنیم. این غذای خوشمزه را میتوان به دو روش تهیه کرد. امیدواریم شما هم این غذای لذیذ را در خانه درست کرده و از آن لذت ببرید.
چگونه هزاری درست کنیم ؟
دستور تهیه هزاری بندر عباس
مواد لازم برای تهیه هزاری:
- برنج: ۳۵۰ گرم
- ماهی: ۷۰۰ گرم
- پیاز طلایی: ۲ عدد
- فلفل دلمهای قرمز: ۱ قاشق مرباخوری
- گرد لیمو: ۱ قاشق مرباخوری
- زردچوبه: به مقدار لازم
- فلفل سیاه و قرمز: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
دستور تهیه هزاری:
ابتدا ماهی را به قطعات کوچک برش میزنیم. برنج را میشوییم و میپزیم و سپس در زمان دم کردن با ماهیها مخلوط میکنیم.
قبل از آن، ماهیها را تمیز کرده و به مدت ۳۰ دقیقه در نمک و زردچوبه میخوابانیم و پس از آن شستشو میدهیم. پیازها را در مقداری روغن سرخ میکنیم.
سپس ماهیها را اضافه کرده و چند بار هم میزنیم. وقتی کمی سرخ شدند، نمک، فلفل، زردچوبه و گرد لیمو را اضافه کرده و تفت میدهیم. دقت کنید که ماهیها خرد نشوند.
در این مرحله از طرز پخت هزاری برنج را پس از خیساندن میجوشانیم و آبکش میکنیم. سپس ماهیها را بین برنج آبکش شده قرار داده و به مدت یک ساعت دم میکنیم.
دستور تهیه پخت هزاری
دستور تهیه هزاری غذای محلی بندر عباس
مواد لازم برای پخت هزاری:
- برنج: ۳۵۰ گرم
- ماهی: ۱۰۰۰ گرم
- پیاز: ۲ عدد
- فلفل قرمز: ۱ قاشق مرباخوری
- گرد لیمو: ۱ قاشق مرباخوری
- زردچوبه به مقداری
- فلفل به مقداری
- نمک: به مقداری
دستور تهیه هزاری:
ماهی باید فیله باشد و به قطعات کوچک برش داده شود. پیاز را خلالی میکنیم و پودر فلفل قرمز داریم. برنج را پس از شستن و پختن آبکش میکنیم. فیله ماهی را تمیز کرده و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در نمک و زردچوبه میخوابانیم و سپس آن را میشوییم.
پیازها را سرخ میکنیم تا طلایی شوند. سپس ماهی را اضافه کرده و چند بار هم میزنیم تا کمی سرخ شود. نمک، فلفل، زردچوبه و گرد لیمو را اضافه کرده و کمی هم میزنیم. دقت کنید که ماهیها نباید خرد شوند. حالا ماهی را بین برنج آبکش شده میریزیم و برنج را دم میگذاریم.