دستور تهیه هلو بو داده عسلی (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه هلو بو داده با عسل
هلو یکی از میوههای محبوب است، به ویژه بین کودکان. اگر هلوها را با کمی عسل و دارچین بو بدهید، یک خوراکی شیرین و خوشمزه میشود که انرژیزاست.
میتوانید هلو بو داده را به عنوان یک میانوعده یا دسر سرو کنید. برای دیدن دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله هلو بو داده عسلی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای هلو بو داده با عسل
۳ عدد هلو بزرگ و رسیده
یک چهارم فنجان عسل خام
۱ قاشق چایخوری وانیل
۱ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
یک چهارم قاشق چایخوری میخک
نمک به مقدار کم
مواد لازم برای تزیین و سرو
ماست یونانی به مقدار لازم
گرانولا به مقدار لازم
برگهای نعنا به مقدار لازم
طرز تهیه هلو بو داده با عسل
مرحله اول
برای تهیه این هلوهای خوشمزه، ابتدا فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. سپس در یک کاسه کوچک، عسل، وانیل، دارچین، میخک و نمک را به خوبی مخلوط کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، هلوها را از وسط با یک چاقوی تیز نصف کنید و هستههای آنها را بیرون بیاورید. سپس هلوهای خرد شده را در یک ظرف مناسب قرار دهید. دقت کنید که ظرف به اندازه کافی بزرگ باشد که همه هلوها در آن جا شوند.
مرحله سوم
شربت عسل را با قاشق روی هلوها بریزید، سپس هلوها را در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا طلایی و نرم شوند. بعد از پخت، آنها را از فر بیرون بیاورید و با ماست یونانی، گرانولا و برگهای نعنا تزیین کنید.