رسپی

دستور تهیه هلی کتنی دسر خوشمزه مازندران (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه هلی کتنی

دستور تهیه هلی کتنی موضوع مورد بحث ماست. گوجه سبز از میوه‌های پرطرفداری است که با آمدن بهار همه منتظر چشیدن طعم خوشمزه‌اش هستند. این میوه ترش مزه واقعاً با فصل بهار سازگار است.

گوجه سبز منبع خوبی از ویتامین C است و علاوه بر استفاده در دسر و رب، در تهیه خورش‌ها هم کاربرد دارد. این میوه دارای کلسیم، پتاسیم، فسفر و آهن به اندازه کافی برای یک روز نیاز یک فرد است.

هلی کتنی، یک دسر خوشمزه از مازندران است که با دیدنش هیچ‌کس نمی‌تواند جلوی آب دهانش را بگیرد. این دسر از گوجه سبز و سبزی‌های خوش عطر تهیه می‌شود. باید توجه داشت که مصرف زیاد این دسر ممکن است باعث دل‌درد شود، چرا که مزه‌اش ترش و کمی سفت است و هضم آن دشوار است.

یکی از گیاهانی که در تهیه هلی کتنی به کار می‌رود، «سر سم» است که شکلی شبیه به نعنا دارد و برگ‌های سبز و درازتری نیز دارد. البته برخی به جای آن از پونه وحشی هم استفاده می‌کنند.

دستور تهیه دسر هلی کتنی

مواد لازم برای تهیه دسر هلی کتنی:

  • گوجه سبز: ۵۰۰ گرم
  • برگ نعنا: ۱۰۰ گرم
  • پونه وحشی: ۲۵۰ گرم
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه هلی کتنی شمالی:

ابتدا پونه وحشی و نعنا را پاک کرده و بشویید. سپس آن‌ها را در آبکش بگذارید تا کاملاً خشک شوند. بعد آن‌ها را در چرخ گوشت بریزید و چرخ کنید. حالا کمی نمک به آن‌ها اضافه کنید.

گوجه سبزها را روی تخته گذاشته و با سنگ تمیز یا گوشت‌کوب آن‌ها را بکوبید تا هسته‌ها جدا شوند. حالا ۳ قاشق از مخلوط سبزی‌های چرخ کرده و یک قاشق غذاخوری شکر را به گوجه سبزها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

می‌توانید دوباره مخلوط را بکوبید. سپس آن را در یخچال بگذارید تا سرد شود. بعد از اینکه سرد شد، دسر شما آماده است.

دستور تهیه دسر گوجه سبز کوبیده

خواص شگفت انگیز گوجه سبز

1. مزایای گوجه سبز برای بهبود گوارش

گوجه سبز به بهبود گوارش کمک می‌کند و باعث افزایش فیبر در بدن می‌شود. اگر می‌خواهید گوارش بهتری داشته باشید، می‌توانید در فصل تابستان گوجه سبز بخورید.

2. فواید گوجه سبز برای جلوگیری از یبوست

گوجه سبز منبع خوبی از ویتامین C است و فیبر موجود در این میوه به جلوگیری از نفخ کمک می‌کند.

3. خواص گوجه سبز برای تقویت دستگاه ایمنی

گوجه سبز به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و از مشکلات گوارشی جلوگیری می‌کند.

4. مراقبت از دندان با گوجه سبز

مصرف مکرر گوجه سبز باعث سلامت لثه‌های شما می‌شود و از خونریزی لثه جلوگیری و بوی بد دهان را از بین می‌برد.

دستور تهیه هلی کتنی دسر خوشمزه مازندران (مرحله به مرحله)

5. خاصیت گوجه سبز برای جلوگیری از کم‌خونی

گوجه سبز به جذب بهتر آهن در بدن کمک می‌کند و ویتامین C موجود در آن از بیماری‌های مرتبط با کم‌خونی جلوگیری می‌کند.

6. کمک به تقویت عضلات بدن با گوجه سبز

ویتامین C برای بافت‌های پیوندی مفید است و گوجه سبز به حفظ و تقویت عضلات کمک می‌کند و باعث جوان‌تر شدن پوست می‌شود.

دستور تهیه دسر بهاری

7. کاهش وزن و لاغری با گوجه سبز

ویتامین C موجود در گوجه سبز به کاهش چربی‌های اضافی بدن کمک می‌کند. می‌توانید از گوجه سبز در سالاد خود استفاده کنید که به شما در کاهش وزن کمک می‌کند.

8. جلوگیری از آسیب داخلی با گوجه سبز

گوجه سبز غنی از آنتی‌اکسیدان‌هاست و…

“““html

گوجه سبز یک میوه مفید است که خواص زیادی دارد. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در این میوه از آسیب به چربی‌های بدن محافظت می‌کنند. این ویژگی به سلول‌های بدن کمک می‌کند تا در برابر آسیب‌ها قوی‌تر باشند.

9. گوجه سبز و مراقبت از ریه‌ها

کسایی که گوجه سبز را مصرف می‌کنند کمتر به مشکلاتی مانند آسم، سرطان ریه، سرماخوردگی و سرفه دچار می‌شوند.

10. جلوگیری از تحلیل عضلانی با خوردن گوجه سبز

با بالا رفتن سن، عضلات ضعیف می‌شوند. کسانی که سن بیشتری دارند می‌توانند با خوردن گوجه سبز از تحلیل عضلات جلوگیری کنند.

11. گوجه سبز برای درمان شب‌کوری

یکی از مزایای گوجه سبز درمان شب‌کوری است. این بیماری به علت کمبود ویتامین A در بدن ایجاد می‌شود. گوجه سبز سرشار از ویتامین A است که به درمان شب‌کوری کمک می‌کند. این ویتامین برای سلامت چشم‌ها ضروری است و دید را بهبود می‌بخشد.

دستور تهیه بیسکویت بستنی توت فرنگی، دسر خوشمزه برای بهار.

دستور تهیه اسموتی‌های بهاری به سبک کافی شاپی.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا