رسپی

دستور تهیه همبرگر رژیمی با بادمجان و قارچ : برای گیاه خواران (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ، یک ساندویچ خوشمزه گیاهی

این همبرگر خوشمزه، ترکیب بادمجان و قارچ را شامل می‌شود که نه تنها طعمی عالی دارد، بلکه بسیار مقوی و رژیمی نیز هست. برای آشنایی با این دستور خوشمزه با ما همراه باشید.

همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ، یک ساندویچ خوشمزه

مواد لازم برای تهیه همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ

  • روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
  • بادمجان : 1 عدد خرد شده
  • نمک دریا : 1 قاشق چایخوری
  • موسیر: 2 و 1/2 فنجان
  • قارچ خرد شده : 200 گرم
  • گشنیز خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
  • برنج قهوه‌ای پخته شده : 1/2 فنجان
  • آرد گندم : 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده : 1/4 قاشق چایخوری
  • هویج رنده شده : 2 عدد
  • سس گوجه‌فرنگی : 1 فنجان
  • پنیر پارمزان : 1/4 فنجان
  • ریحان تازه خرد شده

دستور تهیه همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ

  1. در یک تابه، روغن زیتون را بریزید.
  2. بادمجان‌ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طلایی شوند.
  3. نمک، گشنیز، موسیر و قارچ‌ها را به مخلوط اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا قارچ‌ها هم طلایی شوند.
  4. مخلوط را در ظرفی بگذارید تا خنک شود.
  5. برنج قهوه‌ای پخته شده، هویج رنده شده و آرد را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به حالت چسبناکی برسد.
  6. از مخلوط به اندازه گردوهای کوچک بردارید و در روغن داغ سرخ کنید.
  7. بر روی نان کمی سس گوجه‌فرنگی بمالید و همبرگرها را روی آن قرار دهید.
  8. روی هر همبرگر کمی پنیر پارمزان رنده شده و ریحان تازه بریزید.

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا