رسپی
دستور تهیه همبرگر رژیمی با بادمجان و قارچ : برای گیاه خواران (مرحله به مرحله)

“`html
همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ، یک ساندویچ خوشمزه گیاهی
این همبرگر خوشمزه، ترکیب بادمجان و قارچ را شامل میشود که نه تنها طعمی عالی دارد، بلکه بسیار مقوی و رژیمی نیز هست. برای آشنایی با این دستور خوشمزه با ما همراه باشید.
همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ، یک ساندویچ خوشمزه
مواد لازم برای تهیه همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ
- روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
- بادمجان : 1 عدد خرد شده
- نمک دریا : 1 قاشق چایخوری
- موسیر: 2 و 1/2 فنجان
- قارچ خرد شده : 200 گرم
- گشنیز خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
- برنج قهوهای پخته شده : 1/2 فنجان
- آرد گندم : 1 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده : 1/4 قاشق چایخوری
- هویج رنده شده : 2 عدد
- سس گوجهفرنگی : 1 فنجان
- پنیر پارمزان : 1/4 فنجان
- ریحان تازه خرد شده
دستور تهیه همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ
- در یک تابه، روغن زیتون را بریزید.
- بادمجانها را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طلایی شوند.
- نمک، گشنیز، موسیر و قارچها را به مخلوط اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا قارچها هم طلایی شوند.
- مخلوط را در ظرفی بگذارید تا خنک شود.
- برنج قهوهای پخته شده، هویج رنده شده و آرد را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به حالت چسبناکی برسد.
- از مخلوط به اندازه گردوهای کوچک بردارید و در روغن داغ سرخ کنید.
- بر روی نان کمی سس گوجهفرنگی بمالید و همبرگرها را روی آن قرار دهید.
- روی هر همبرگر کمی پنیر پارمزان رنده شده و ریحان تازه بریزید.
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی