رسپی

دستور تهیه و دستور تهیه آش دانه کولانه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه و طرز تهیه آش دانه کولانه

آش دانه کولانه یکی از غذاهای معروف و سنتی استان کردستان است. این آش که به نام آش دندان نیز شناخته می‌شود، معمولاً در مناسبت‌های خاص تهیه می‌شود. روش تهیه این آش معمولاً زمانی است که دندان‌های شیری کودکان شروع به در آمدن می‌کند. در این زمان، آش بین ۷ همسایه تقسیم می‌شود یا همه افراد خانواده به صرف آن دعوت می‌شوند. همچنین این آش در فصل‌های سرد سال نیز طبق سلیقه افراد درست می‌شود.

مواد لازم :

قلم: 500 گرم
گندم کامل: ⅕ پیمانه
نخود: ⅕ پیمانه
عدس: ⅕ پیمانه
لوبیا سفید: ⅕ پیمانه
لوبیا قرمز: ⅕ پیمانه
لوبیا چیتی: ⅕ پیمانه
پیاز متوسط: 1 عدد
سبزی معطر (مرزه): به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم

مراحل پخت آش کولانه یا دندونی اصیل و بی‌نظیر

گام 1: پیاز را خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم.
گام 2: گوشت یا قلم را با کمی آب می‌گذاریم تا بپزد.

گام 3: سپس حبوبات که از قبل خیس خورده و پخته شده‌اند و گندم را به آن اضافه می‌کنیم.
گام 4: در نهایت سبزی را اضافه کرده و شعله گاز را روی ملایم قرار می‌دهیم تا خوب پخته و جا بیفتد.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا