رسپی
دستور تهیه و پخت سوهان توری در منزل مناسب پذیرایی عید ۹۸ (مرحله به مرحله)

“`html
دستور آشپزی سوهان مشبک یا توری
من چندین بار دستورهای مختلفی برای این شیرینی یا سوهان امتحان کردم تا بالاخره بهترین مقدار و روش تهیه را پیدا کردم. بیایید با رضیم همراه شوید تا این دستور را یاد بگیریم.
دستور تهیه سوهان توری با طعمی عالی و ظاهری زیبا
مواد لازم برای تهیه سوهان توری
- (پودر بادام یا گردو یا کنجد) از هر کدام که دوست دارید میتوانید استفاده کنید
- من کنجد را انتخاب کردم….. ۶۰ گرم
- کره…….. ۵۰ گرم
- شکر…….. ۱۱۰ گرم
- آرد……… ۳ ق غ خوری
- خامه…….. ۲ ق غ خوری
- زعفران….. یک ق غ خوری غلیظ
دستور تهیه سوهان توری یا مشبک
- ابتدا کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید، سپس شکر را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا شکر حل شود. در این مرحله، زعفران و خامه را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس از روی حرارت بردارید و آرد و پودر بادام یا کنجد را بیفزایید تا مایه یکدست شود.
- فر را از قبل گرم کنید و دمای آن را به ۲۰۰ درجه برسانید.
- (این نکته خیلی مهم است؛ دمای فر باید بالا باشد تا سوهان طریقه جوشیدن داشته باشد و فرم توری به خودش بگیرد.)
- یک سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و دوباره چرب کنید. با قاشق چایخوری از مایه به فاصله حداقل ۵ سانتیمتر روی سینی بریزید. توجه داشته باشید که مواد در فر به سرعت شروع به حباب زدن و جوشیدن میکنند، پس نزدیک فر بایستید. بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه سوهان آماده است و زمانی که اطراف آن کمی تیره شد، بردارید.
- پس از خارج کردن از فر، اجازه دهید کاملاً سرد شود و سپس به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید.
- به خاطر وجود کره، ماندگاری این سوهان بیشتر از یک هفته نیست، اما اگر بخواهید میتوانید به جای کره از روغن استفاده کنید که البته طعم بهتری با کره دارد.
لذت آشپزی با رضیم :
دستور تهیه شیرینی زبان خوشمزه و بامزه
دستور تهیه شیرینی آرد نخودچی بدون نیاز به فر
گردآوری شده ازمجله رضیم
مریم امینی