دستور تهیه پاتلیجان کباب ترکیهای (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه پاتلیجان کباب ترکیهای
پاتلیجان کباب یک غذای سنتی و خوشمزه از ترکیه است. این غذا شامل بادمجانهای حلقهای و گوشت چرخ کرده است که با فلفل دلمهای قرمز، پیاز و سس غلیظ گوجه فرنگی پخته میشود. ادویههای استفاده شده در این غذا عطر و طعم خاصی به آن میدهند. حتماً این غذای خوشمزه را امتحان کنید.
مواد اولیه مورد نیاز:
گوشت گوساله 500 گرم
پیاز متوسط 3 عدد
بادمجان قلمی 2 عدد
گوجه فرنگی 6 عدد
سیر تازه 2 حبه
فلفل کاپری قرمز 3 عدد
آب مرغ 1 پیمانه
فلفل پول بیبر 3 قاشق چایخوری
زیره سبز آسیاب شده 1/2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
گوشت با ادویههای مخصوص خوشمزه میشود و کنار بادمجان میپزد. بادمجان در تمام فصلها موجود است و بنابراین میتوانید پاتلیجان کباب را در هر زمانی درست کنید. در ادامه، دستور تهیه پاتلیجان کباب ترکی یا بادمجان کباب ترکی را میخوانیم و میتوانیم طعم غذای محبوب رستورانهای سنتی ترکیه را تجربه کنیم.
دستور تهیه پاتلیجان کباب ترکی
مواد لازم برای تهیه پاتلیجان کباب (بادمجان کباب ترکیهای)
گوشت گوساله ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۳ عدد
بادمجان قلمی ۲ عدد
گوجه فرنگی ۶ عدد
سیر تازه ۲ حبه
فلفل کاپری قرمز ۳ عدد
آب مرغ ۱ پیمانه
فلفل پول بیبر ۳ قاشق چایخوری
زیره سبز آسیاب شده 1/2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور تهیه پاتلیجان کباب (بادمجان کباب ترکیهای)
پیاز را رنده میکنیم و با گوشت مخلوط میکنیم:
پیاز را رنده کرده و آب آن را جدا میکنیم. تفاله پیاز را به گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم. برای پخت پاتلیجان، ۲۵۰ گرم از گوشت قلوه گاه و ۲۵۰ گرم از سردست گوساله را ترکیب میکنیم. گوشت و تفاله پیاز را خوب ورز میدهیم.
ادویه را اضافه میکنیم و ورز میدهیم:
نمک، فلفل سیاه، زیره سبز و ۲ قاشق چایخوری فلفل پول بیبر را به گوشت اضافه کرده و خوب ورز میدهیم.
بادمجان را برش میزنیم:
بادمجانها را به صورت حلقهای برش میزنیم و آماده میکنیم.
گوشت چرخ کرده را به صورت کوفتهای فرم میدهیم:
گوشت چرخ کرده را به اندازههای کوچک تقسیم کرده و گرد میکنیم.
گوشت و بادمجان را در ظرف میچینیم:
هر کوفته گوشت را با یک برش بادمجان در ظرف به صورت یکی در میان میچینیم.
پیاز را برش میزنیم و اضافه میکنیم:
پیاز را به چهار قاچ برش میزنیم و در مرکز ظرف میریزیم.
گوجه فرنگی را اضافه میکنیم:
گوجه فرنگیها را برش زده و بین پیاز و ردیفهای گوشت و بادمجان قرار میدهیم.
فلفل قرمز را اضافه میکنیم:
فلفل قرمز را خرد کرده و روی مواد در ظرف میریزیم، و یک فلفل قرمز کامل برای زیبایی در وسط ظرف قرار میدهیم.
پاتلیجان کباب را میپزیم:
ظرف را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده به دمای 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم.
سس پاتلیجان را درست میکنیم:
پیاز خرد شده را در مخلوطکن میریزیم. سه عدد گوجهفرنگی را پوست میگیریم و به مخلوطکن اضافه میکنیم. یک قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی، ۲ حبه سیر تازه، ۱ قاشق چایخوری فلفل پول بیبر، ۱ قاشق چایخوری نمک، ۱ قاشق چایخوری زیره و ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه را هم اضافه میکنیم و در نهایت یک پیمانه عصاره مرغ را به سایر مواد در مخلوطکن اضافه میکنیم. درب مخلوطکن را میبندیم و همه مواد را خوب با هم میکس میکنیم.
سس پاتلیجان را تفت میدهیم:
مواد مخلوطشده در مخلوطکن را در ماهیتابه ریخته و کمی تفت میدهیم تا عطر خامی آن از بین برود و غلیظتر شود.
سس را به پاتلیجان کباب اضافه میکنیم:
پس از 10 دقیقه، گوشت و بادمجان را از فر خارج کرده و سس را روی آن میریزیم.
“““html
پاتلیجان کباب را دوباره در فر میگذاریم:
بعد از اینکه سس را به همه قسمتهای ظرف اضافه کردیم، پاتلیجان را دوباره به مدت 10 دقیقه در فر قرار میدهیم تا در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزد.
پاتلیجان کباب را سرو میکنیم:
بعد از 10 دقیقه، از پخته شدن گوشت مطمئن میشویم و پاتلیجان کباب خوشمزه را سرو میکنیم.
منبع : آرسس شف