رسپی

دستور تهیه پاستای لبو با طعمی لذیذ (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه پاستای لبو با طعمی لذیذ

لبو طعم خوشمزه‌ای دارد و می‌توان از آن به روش‌های مختلف استفاده کرد! می‌توانید از آن برای تهیه حمص لبو، سالاد الویه لبو، ترشی لبو، استفاده کنید و حتی به اسموتی و آبمیوه‌ها اضافه کنید. اما، بهترین راه من برای لذت بردن از لبو، تهیه یک پاستای بسیار خوشمزه است!

این سس پاستا لبو صورتی که با بادام هندی خامه‌ای، آب لیمو، پیاز سرخ شده و سیر ترکیب شده، خوشمزه و لذیذ است که با پاستا سرو می‌شود! همچنین به طور طبیعی بدون گلوتن و بدون روغن اضافه است. شما می‌توانید این غذا را برای مراسم‌ها و مناسبت‌های خاص مانند شب یلدا یا روز عشق و ولنتاین به شکل قالبی درست کنید و سفره‌تان را با رنگ زیبایی که دارد، تزئین کنید.

علاوه بر طعم عالی و رنگ جذاب این غذا، پاستای لبو دارای خواص آنتی‌اکسیدانی است و برای پوست و مو و سلامت قلب و ارگان‌های بدن مفید است و خاصیت ضد سرطانی هم دارد. پس با ما همراه باشید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
پاستا پروانه‌ای 1 بسته
لبو بزرگ پوست کنده 1 عدد
بادام هندی خام (یا تخمه آفتابگردان خام) ½ پیمانه
آب سبزیجات یا آب (برای تفت دادن) ½ پیمانه
پیاز زرد متوسط ​​خلالی شده 1 عدد
سیر متوسط 3 حبه
شیر بادام شیرین نشده 1 پیمانه
آب لیمو 3 قاشق غذاخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری
پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
اسفناج تازه 3-4 پیمانه
پیازچه خرد شده 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه پاستای لبو با طعمی لذیذ

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
ساقه‌ها و برگ‌های سبز چغندر را جدا کنید. چغندر را با کاغذ روغنی یا فویل روی سینی فر بگذارید و به مدت 50 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود، بپزید.
بادام هندی خام را در یک قابلمه با آب بپزید و بعد از 10 دقیقه آبکش کنید و کنار بگذارید.
در حالی که چغندر در حال پخته شدن است، پیازها را با کمی روغن در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
سیر خرد شده را اضافه کنید و بگذارید 3 دقیقه بپزد.

چغندر پخته‌شده را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود. پوست آن را با چاقو جدا کنید.
پاستا را بپزید تا نرم شود و سپس آبکش کنید و کنار بگذارید. در حالی که پاستا در حال پختن است، سس چغندر را تهیه کنید.
چغندر پخته و پوست کنده، بادام هندی آبپز، پیاز و سیر تفت داده شده، آب لیمو، شیر بادام، نمک و فلفل سیاه را در مخلوط کن بریزید و به خوبی مخلوط کنید تا سس یکدست و خامه‌ای به دست آید.
سس را در تابه روی حرارت ملایم گرم کنید.
پوست ۱ عدد لیمو، ۳ تا ۴ مشت اسفناج تازه و پاستای پخته شده را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا پاستا با سس آغشته شود. بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید و قبل از سرو با پیازچه خرد شده تزئین کنید.

عکس پاستای لبو

چند نکته مهم :

  • بادام هندی را خیس کنید (به مدت 1 ساعت) یا بجوشانید (به مدت 10 دقیقه) تا مغزها نرم شوند. این کار باعث می‌شود که آجیل‌ها راحت‌تر مخلوط شوند و هضم آنها آسان‌تر خواهد بود.
  • قبل از آب‌گیری لیمو، پوست آن را بکنید.
  • باقیمانده سس را به مدت 3-4 روز در ظرفی در بسته در یخچال نگهداری کنید یا می‌توانید آن را به مدت 2-3 ماه در فریزر قرار دهید.
  • به جای اسفناج می‌توانید از برگ ریحان تازه استفاده کنید.

منبع : وی جی ها

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا