دستور تهیه پاستا بادمجان (مرحله به مرحله)

“`html
روش تهیه پاستا بادمجان
پاستا انواع مختلف و زیادی دارد. یکی از خوشمزهترین آنها، پاستا بادمجان ایتالیایی است. این غذا به راحتی و در زمان کوتاهی آماده میشود و میتوان برای وعده اصلی سرو کرد.
مواد لازم برای تهیه پاستا بادمجان :
- 400 گرم پاستا (مثل پنه، ریگاتونی یا هر نوع دیگری که دوست دارید)
- 2 عدد بادمجان بزرگ
- 400 گرم گوجه فرنگی (خرد شده)
- 4 حبه سیر (رنده شده)
- 1/4 پیمانه روغن زیتون
- 1 قاشق غذاخوری ریحان تازه (خرد شده)
- 1 قاشق غذاخوری آویشن تازه (خرد شده)
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- پنیر پارمزان (برای سرو)
روش تهیه پاستا بادمجان ایتالیایی:
بادمجانها را پوست کنده و به مکعبهای کوچک برش بزنید. آنها را در یک کاسه بزرگ با 1 قاشق غذاخوری نمک مخلوط کنید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
پس از 30 دقیقه، بادمجانها را آبکش کرده و با دستمال کاغذی خشک کنید.
در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس سیر رنده شده را اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.
بادمجانهای خشک شده را به تابه اضافه کرده و به مدت 10 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که نرم و طلایی شوند، تفت دهید.
گوجه فرنگیهای خرد شده، ریحان، آویشن، نمک و فلفل سیاه را به تابه اضافه کرده و به مدت 15 تا 20 دقیقه دیگر بپزید تا سس غلیظ شود.
پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بپزید.
پاستای پخته شده را آبکش کرده و به سس بادمجان اضافه کنید. به آرامی هم بزنید تا سس به تمام پاستا بپسبد.
پاستا بادمجان را در ظرف مورد نظر سرو کنید و با پنیر پارمزان رنده شده تزئین کنید.
نکات تکمیلی:
میتوانید از انواع مختلف پاستا برای تهیه این غذا استفاده کنید.
در صورت تمایل میتوانید از قارچ، فلفل دلمهای یا سایر سبزیجات دلخواه خود نیز استفاده کنید.
برای طعم تندتر، میتوانید کمی فلفل قرمز یا فلفل چیلی به سس اضافه کنید.
پاستا بادمجان را میتوانید به تنهایی یا به همراه سالاد یا نان سرو کنید.
نوش جان!