دستور تهیه پاستا برنجی با میگو و طعم بسیار عالی (مرحله به مرحله)

“`html
پاستا برنجی یکی از انواع پاستاها است که خیلی قدیمی و محبوب میباشد. شکل این پاستا شبیه دانههای برنج است و به همین خاطر به این نام شناخته میشود. شما میتوانید پاستا برنجی را با مواد مختلف درست کنید. این بار ما به شما یاد میدهیم که این پاستا را با میگو تهیه کنید. این غذا نه تنها طعم خوبی دارد بلکه از خواص خوب میگو هم بهرهمند میشوید. میگو یکی از گوشتهای دریایی است که بسیاری به دلیل روشهای نادرست طبخ یا مزهدار کردن نمیتوانند آن را درست بپزند. ولی در این دستور پخت، ما بهترین روش مزهدار کردن میگو را به همراه پاستا به شما یاد خواهیم داد. پاستا برنجی از آرد و آب درست میشود و تاریخچهاش به چین برمیگردد.
مواد لازم برای تهیه پاستا برنجی با میگو
میگو: ۱۰ الی ۱۵ عدد
روغن زیتون: ۱ قاشق غذا خوری
آبلیمو ترش تازه: ۲ قاشق غذا خوری
پاستا برنجی: ۱ بسته
گوجه: ۵ عدد
سیر: ۲ حبه
کرفس ریز خرد شده: ۱/۲ پیمانه
رب گوجهفرنگی: ۱ قاشق غذا خوری
جعفری و پیازچه خرد شده: ۳ قاشق غذا خوری
ادویهها (فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک، پودر تخم گشنیز، جوز هندی، اورگانو، گرانول سیر): به مقدار لازم
دستور تهیه پاستا برنجی با میگو لذیذ و ساده
ابتدا میگوها را مزهدار کنید. شما میتوانید از انواع میگوهای مختلف استفاده کنید. میگوها را با روغن زیتون، آبلیمو و ادویهها در یک کاسه مخلوط کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا طعمها به خوبی جذب شوند.
سپس، گوجهها را ریز رنده کنید یا با کمک غذاساز به حالت پوره درآورید. پوره گوجهفرنگی را در یک تابه ریخته و کمی روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. اجازه دهید به مدت ۷ دقیقه با درب بسته تابه بجوشد. بعد از آن، سیر رنده شده و رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و آب گوجهفرنگی تبخیر شود.
بعد از نیم ساعت، میگوها را از یخچال خارج کنید و در یک تابه گریل یا معمولی سرخ کنید تا رنگ آنها طلایی شود. زمان مناسب برای پختن میگو حدود ۷ الی ۸ دقیقه است و اگر بیشتر بپزید، میگوها سفت میشوند.
حالا در یک قابلمه مقداری آب بریزید و منتظر بمانید تا بجوشد. سپس پاستا را طبق دستور بستهبندی آن بجوشانید تا نرم شود. سپس بدون آبکش کردن، پاستا را به سس در حال جوش اضافه کنید و جعفری و پیازچه را هم بریزید و همه چیز را به خوبی مخلوط کنید. در نهایت، میگو را اضافه کنید و کمی هم بزنید. پاستا برنجی ما آماده است.
نکات کلیدی در تهیه پاستا برنجی فوری و خوشمزه با میگو
اگر طعم سیر را دوست ندارید، میتوانید از پودر سیر استفاده کنید.
نیازی به آبکش کردن پاستا نیست و میتوانید با کمک کفگیر مستقیماً داخل سس بریزید.
میتوانید از هر سبزیجات دلخواه خود در این پاستا استفاده کنید.