رسپی

دستور تهیه پاستا تاکو حرفه ای خوشمزه اصل ایتالیایی با سس کچاپ (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

دستور تهیه پاستای تاکو با پنیر و سس کچاپ

پاستا تاکو ، امروز قصد داریم طرز تهیه پاستای تاکو را به شما آموزش دهیم. این غذا یک غذای ایتالیایی است که با طعم‌های مکزیکی همراه است و هم طرفداران غذاهای ایتالیایی و هم عاشقان غذای مکزیکی را خوشحال می‌کند. وقتی به فکر تهیه پاستا می‌افتیم، گزینه‌های زیادی در اختیار داریم و می‌توانیم از روش‌های جدید نیز استفاده کنیم. بنابراین اگر به دنبال یک غذا هستید که سریع، راحت و خوشمزه باشد و همه اعضای خانواده را راضی کند، پاستای تاکو با پنیر گزینه‌ی مناسبی است.

مواد لازم برای تهیه پاستای تاکو

  • گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
  • پاستا: ۱۵۰ گرم
  • پوره‌ی گوجه‌فرنگی: یک و نیم پیمانه
  • فلفل دلمه‌‌ای: نصف یک عدد
  • پنیر خامه‌ای: ۲ قاشق غذاخوری
  • دیپ پنیر چدار یا پنیر چدار رنده شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۱ عدد
  • فلفل هالوپینو: ۱۰ عدد
  • سس کچاپ: ۲ قاشق غذاخوری
  • ادویه تاکو (پاپریکا، اورگانو، زیره، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک، سیر و پودر پیاز): به مقدار دلخواه
  • قارچ: به مقدار دلخواه

دستور تهیه پاستای تاکو

1. برای درست کردن سس پاستا، ابتدا پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید.

2. گوشت چرخ کرده را به پیاز افزوده و بعد از سرخ شدن گوشت، فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.

3. ادویه‌ها را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند.

4. سس کچاپ و پوره‌ی گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و هم بزنید. سپس درب تابه را بگذارید تا گوشت در آب گوجه‌فرنگی بپزد. بعد از اینکه سس کمی غلیظ شد، پنیر خامه‌ای و دیپ پنیر چدار یا پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیرها ذوب شوند.

5. بعد از اینکه سس چند دقیقه با پنیر جوشید، فلفل هالوپینوی خرد شده را اضافه کنید و بعد از دو دقیقه هم زدن، سس را از روی حرارت بردارید.

6. قابلمه‌ای آب را با نمک و روغن روی حرارت بگذارید و بعد از اینکه به جوش آمد، پاستا را اضافه کنید.

7. وقتی پاستا پخته شد، دو ملاقه از آب آن را برای سس بردارید و سپس پاستا را آبکش کنید.

8. حالا سس را روی حرارت قرار دهید و آب پاستا را به آن اضافه کنید تا کمی رقیق‌شود.

9. پاستاهای آبکش شده را به سس اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

10. پاستای تاکوی شما آماده است. به دلخواه می‌توانید روی پاستا کمی پنیر پیتزای رنده شده بریزید و درب آن را برای مدت کوتاهی بگذارید تا پنیر ذوب شود و سپس سرو کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دستور تهیه پاستا تاکو حرفه ای خوشمزه اصل ایتالیایی با سس کچاپ (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا