رسپی

دستور تهیه پاستا ریگاتونی رستورانی و خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه پاستا ریگاتونی رستورانی و خوشمزه

ریگاتونی یکی از انواع پاستا است که خطوط برجسته‌ای در طول خود دارد و گاهی دور لوله می‌پیچد. برعکس پنه، این پاستا به صورت عمودی بریده می‌شود.

ریگاتونی از نواحی جنوبی و مرکزی ایتالیا می‌آید و اندازه‌های کوچکترش را ریگاتونچینی می‌نامند. این پاستا به ویژه در سیسیل بسیار محبوب است. برجستگی‌های ریگاتونی باعث می‌شود که سس و پنیر بهتر به آن بچسبد.

مواد لازم برای تهیه پاستا ریگاتونی

  • ۲۰۰ گرم پاستا ریگاتونی
  • ۴۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده
  • ۱ عدد پیاز
  • ۲ حبه سیر
  • ۴۰۰ گرم گوجه‌فرنگی
  • ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
  • ۱ قاشق چای‌خوری آویشن
  • ۱ قاشق چای‌خوری ریحان
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • پنیر پارمزان رنده‌شده به مقدار لازم

دستور تهیه پاستا ریگاتونی:

پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود.

سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و آن را تفت دهید تا رنگش تغییر کند.

گوجه‌فرنگی‌ها را رنده کرده و به مخلوط گوشت اضافه کنید.

رب گوجه‌فرنگی، آویشن، ریحان، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

شعله را کم کنید و بگذارید سس برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد تا غلیظ شود.

در یک قابلمه آب را بجوشانید و پاستا را اضافه کنید.

پاستا را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شود.

پاستا را آبکش کرده و به سس اضافه کنید.

آن‌ها را خوب مخلوط کنید تا سس به تمام قسمت‌های پاستا برسد.

پاستا را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با پنیر پارمزان رنده‌شده تزیین کنید.

دستور تهیه پاستا ریگاتونی

دستور تهیه پاستا ریگاتونی رستورانی و خوشمزه (مرحله به مرحله)

نکات تکمیلی:

می‌توانید از سس‌های دیگری مانند سس سفید یا سس پستو هم برای تهیه پاستا ریگاتونی استفاده کنید.

برای طعم قوی‌تر، می‌توانید از گوشت گوساله چرخ‌کرده استفاده کنید.

اگر دوست دارید پاستا تند باشد، می‌توانید فلفل قرمز به سس اضافه کنید.

از سبزیجات دیگری نیز مانند قارچ، فلفل دلمه‌ای یا ذرت می‌توانید در این غذا استفاده کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا