رسپی

دستور تهیه پاستا زعتر: یک غذای خوشمزه و سریع (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه پاستا زعتر: یک غذای خوشمزه و سریع

اگر به آشپزی خانگی علاقه دارید، در اینجا با طرز تهیه پاستا زعتر آشنا می‌شوید. این پاستا طعم عالی دارد و با ادویه‌های مخصوص درست می‌شود.

مواد لازم برای پاستا زعتر:

  • پاستا (نوع دلخواه: پنه، فرگوس، اسپاگتی و …)
  • زعتر خشک
  • روغن زیتون
  • سیر
  • گوجه فرنگی (رنده شده یا خرد شده)
  • پنیر فتا یا پنیر پارمزان (رنده شده)
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه

طرز تهیه پاستا زعتر:

پخت پاستا: پاستا را طبق دستور روی بسته‌بندی بپزید. بعد از پخت، آن را آبکش کرده و کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید تا به هم نچسبد.

تهیه سس: در یک تابه، روغن زیتون را گرم کنید. سیر رنده شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر آن آزاد شود. سپس گوجه فرنگی را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا نرم شود. زعتر خشک، نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

ترکیب مواد: پاستای پخته شده را به سس اضافه کرده و آرام مخلوط کنید تا تمام پاستا به سس آغشته شود.

سرو: پاستا زعتر را در ظرف سرو بریزید و پنیر فتا یا پارمزان رنده شده را روی آن بپاشید.

پاستا زعتر

نکات تکمیلی:

برای طعم بهتر، می‌توانید از سبزیجات دیگری مثل فلفل دلمه‌ای، پیازچه یا کلم بروکلی در این غذا استفاده کنید.

اگر دوست دارید پاستای شما کمی تند باشد، می‌توانید از کمی فلفل قرمز خشک استفاده کنید.

برای داشتن وعده غذایی کامل‌تر، پاستا زعتر را همراه با سالاد یا نان سرو کنید.

برای تزیین پاستا زعتر می‌توانید از برگ نعناع تازه، گوجه گیلاسی یا زیتون سیاه استفاده کنید.

برای تهیه یک پاستا زعتر متفاوت، می‌توانید از انواع مختلف پاستا و سبزیجات استفاده کرده و هر بار طعم جدیدی را تجربه کنید.

با توجه به سلیقه خود می‌توانید انواع مختلف پاستا زعتر را با افزودن مواد مختلف تهیه کنید. به عنوان مثال، می‌توانید به آن مرغ یا گوشت اضافه کنید یا از انواع پنیرهای مختلف استفاده کنید.

دستور تهیه پاستا زعتر: یک غذای خوشمزه و سریع (مرحله به مرحله)

نوش جان!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا