دستور تهیه پاستا ساده خانگی (مرحله به مرحله)

دستور تهیه پاستا ساده خانگی
پاستا، یک غذای خوشمزه و ساده از ایتالیا است که میتواند سفره را زیبا کند. با استفاده از چند ماده اولیه ساده مثل پاستا، سس و ادویههای خوشبو، میتوانید در عرض چند دقیقه یک غذای لذیذ درست کنید.
مدل اول: پاستا با سس گوجه فرنگی کلاسیک
مواد لازم:
- پاستا (هر نوعی که دوست دارید: اسپاگتی، فتوچینی، پنه و…)
- گوجه فرنگی رنده شده یا پوره گوجه فرنگی
- سیر رنده شده
- پیاز خرد شده
- روغن زیتون
- ریحان تازه خرد شده
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- پنیر پارمزان رنده شده (برای سرو)
دستور تهیه:
برای تهیه پاستا، آن را در آب جوش و نمک طبق دستور روی بستهبندی بپزید و سپس آبکش کنید.
در یک تابه، روغن زیتون را گرم کنید و پیاز و سیر را تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید و به مدت 10-15 دقیقه با حرارت متوسط بپزید تا سس غلیظ شود.
پاستای آبکش شده را به سس اضافه کرده و خوب هم بزنید. اگر خواستید، میتوانید ریحان تازه خرد شده را هم اضافه کنید.
پاستا را در ظرف سرو بریزید و با پنیر پارمزان رنده شده تزئین و سرو کنید.
مدل دوم: پاستا با سس آلفردو
مواد لازم:
- پاستا (نوع دلخواه: فتوچینی، پنه و…)
- کره
- آرد
- شیر
- پنیر پارمزان رنده شده
- نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور تهیه:
پاستا را همانند مدل اول، طبق دستور روی بستهبندی در آب جوش و نمک بپزید و سپس آبکش کنید.
در یک تابه، کره را ذوب کنید و آرد را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. سپس کمکم شیر را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا سس غلیظ و یکدست شود. پنیر پارمزان را هم اضافه کرده و هم بزنید تا ذوب شود. سپس نمک و فلفل به دلخواه اضافه کنید.
پاستای آبکش شده را به سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
پاستا را در ظرف سرو بریزید و با پنیر پارمزان اضافی تزئین و سرو کنید.
نکات مهم:
برای بهتر شدن طعم، میتوانید از سبزیجات دلخواه مثل قارچ، فلفل دلمهای و نخود فرنگی در سس پاستا استفاده کنید.
برای یک وعده غذایی کامل، میتوانید پاستا را با مرغ یا گوشت چرخ کرده که تفت دادهاید، سرو کنید.
برای سس آلفردو، میتوانید از خامه هم استفاده کنید.
با این دو دستور ساده، میتوانید انواع مختلف پاستا را در خانه تهیه کرده و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید.
نوش جان!