رسپی

دستور تهیه پاستا فرانسوی با روش سنتی فرانسه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه پاستا فرانسوی به روش سنتی

پاستا فرانسوی، که به نام‌های پاستا گراتن یا پاستا بشامل نیز شناخته می‌شود، یک غذای خوشمزه و محبوب است که به راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید. این غذا شامل پاستا، سس بشامل، پنیر و مواد دلخواه دیگری مانند گوشت، مرغ یا سبزیجات است.

مواد لازم برای تهیه پاستا فرانسوی:

500 گرم پاستا (پنه، بوکاتینی یا فتوچینی)

2 قاشق غذاخوری کره

2 قاشق غذاخوری آرد

4 پیمانه شیر

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

1/2 پیمانه پنیر پارمزان رنده شده

1/2 پیمانه پنیر چدار رنده شده

مواد دلخواه برای افزودن به سس (مانند قارچ، مرغ، کالباس، فلفل دلمه‌ای)

طرز تهیه پاستا فرانسوی:

پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بپزید.

در یک قابلمه، کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید.

آرد را به کره اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید تا خوب مخلوط شود.

به آرامی شیر را به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و هم بزنید تا سس صاف و غلیظ شود.

نمک و فلفل سیاه را به سس اضافه کنید و طعم آن را تنظیم کنید.

دستور تهیه پاستا فرانسوی با روش سنتی فرانسه (مرحله به مرحله)

پنیر پارمزان و چدار را به سس بیفزایید و هم بزنید تا ذوب شوند.

پاستای پخته شده را آبکش کرده و به سس اضافه کنید.

مواد دلخواهتان را به سس اضافه کنید و مخلوط کنید.

مخلوط پاستا را در ظرف پخت بریزید و سطح آن را با پنیر چدار رنده شده بپوشانید.

ظرف را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا پنیر ذوب و طلایی شود.

پاستا فرانسوی را گرم سرو کنید و از طعم خوشمزه‌اش لذت ببرید!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا