دستور تهیه پاستا لیمویی به روش رستورانی (مرحله به مرحله)

“`html
در این مطلب برای دوستداران پاستا، یک نوع پاستای خوشمزه ایتالیایی به نام پاستای لیمویی معرفی میشود که میتوانید از آن در کنار خانواده لذت ببرید. این پاستا به سادگی و سرعت تهیه میشود و نیاز به زمان زیادی ندارد. به همین خاطر، اگر وقت کمی دارید، میتوانید آن را برای ناهار یا شام درست کنید و از خوردن آن با عزیزانتان لذت ببرید.
پاستای لیمویی یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی است که به ویژه در تابستان بسیار مطبوع خواهد بود. تهیه آن نیز بسیار آسان است و از موادی مانند روغن زیتون، لیمو، ریحان، سیر و پنیر تهیه میشود.
معمولاً از پنیر پارمیزان برای طعمدهی به پاستا استفاده میشود، اما میتوانید از سایر پنیرهای خوشمزه نیز بهره بگیرید. در ادامه، دستور تهیه پاستای لیمویی را مشاهده خواهید کرد.
مواد لازم پاستای لیمویی
اسپاگتی: یک بسته
لیمو ترش تازه: دو عدد
سیر: دو حبه
روغن زیتون: پنج قاشق سوپخوری
برگ ریحان: یک دسته کوچک
پنیر پارمیزان: سه تا چهار قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
دستور تهیه پاستای لیمویی خوشمزه
ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر کنید و کمی نمک به آن اضافه کنید. سپس قابلمه را روی حرارت زیاد بگذارید و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، اسپاگتی را به آن اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه در آب جوش بماند تا کاملاً پخته و نرم شود. در این مدت، پوست لیموترشها را با رنده ریز، رنده کنید.
سپس آب لیموترشها را بگیرید و به همراه پوست لیمو، پنیر پارمزان و روغن زیتون در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب مخلوط کنید تا همه مواد به هم ترکیب شوند.
بعد از اینکه اسپاگتی کاملاً پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و مقدار یک لیوان آب از آن برای تنظیم غلظت سس بردارید.
حال اسپاگتی را آبکش کنید و داخل کاسهای که سس در آن است بریزید. سپس ریحان شسته شده را درشت خرد کرده و به کاسه سس اضافه کنید.
همه مواد را با هم مخلوط کنید تا کاملاً به سس آغشته شوند. سپس کمی از آب اسپاگتی را به کاسه اضافه کنید تا سس بهتر مزهدار شود. توجه کنید که به دلیل وجود نمک در آب اسپاگتی و پنیر پارمزان، باید به آرامی نمک اضافه کنید.
سپس کمی فلفل سیاه به مواد اضافه کرده و هم بزنید. بر روی اسپاگتی کمی پنیر پارمیزان و ریحان خرد شده بریزید و با برشهای لیموترش آن را تزئین کنید. پاستای لیمویی شما آماده سرو است. نوش جان!