رسپی

دستور تهیه پاستیل انار دسر محبوب کودکان (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه پاستیل اناری ویژه شب یلدا

برای شیرینی شب یلدای زیبا و خوشمزه خود و خانواده، پاستیل‌های اناری خوشمزه درست کنید. شب یلدا نزدیک است و پاستیل‌های اناری گزینه مناسبی برای شیرینی ویژه این شب هستند.

شب یلدا یا همان شب چله یکی از بهترین و به یادماندنی‌ترین شب‌ها برای ایرانیان است. کودکان هم از این قاعده مستثنی نیستند و شب چله برای آنها یک شب به یاد ماندنی است. این بار با پاستیل‌های خانگی به شکل انار که در این مقاله از رضیم به شما آموزش خواهیم داد، کودک‌تان را خوشحال کنید.

پاستیل اناری | دستور تهیه پاستیل اناری در منزل

مواد لازم برای پاستیل انار برای شب یلدا :

  1. شکر یک دوم پیمانه
  2. گلوکز مایع یک چهارم پیمانه
  3. پودر ژلاتین یک چهارم پیمانه
  4. آب میوه طبیعی (آب انار) 150 میلی لیتر (تقریبا یک پیمانه سر خالی)

دستور تهیه پاستیل انار برای شب یلدا :

شکر و پودر ژلاتین را با هم مخلوط کنید. بعد گلوکز را به آنها اضافه کنید.

سپس آب میوه را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. بگذارید مواد به جوش بیاید و شفاف شوند.

اجازه دهید کمی از حرارت بیفتد و قالب‌های مخصوص را با آب سرد مرطوب کنید و مایع را به آرامی درون آنها بریزید.

من یک قطره رنگ خوراکی قرمز ریختم تا شکل‌های انار داشته باشم. شما می‌توانید نریزید. سپس آنها را در یخچال بگذارید تا خنک شوند.

با روشی که معمولاً ژله را جدا می‌کنید، پاستیل‌ها را از قالب خارج کنید و در صورت تمایل در شکر دانه رنگی بغلطانید.

بیشتر بخوانید : خواص پاستیل و خاصیت پاستیل

نکات لازم جهت تهیه پاستیل اناری :

گلوکز مایع در لوازم شیرینی‌فروشی‌ها پیدا می‌شود.

اگر قالب مخصوص نداشتید، می‌توانید مایع را در ظرف چهارگوش بریزید و وقتی سفت شد با کاترهایی که در آب جوش فرو می‌کنید، آنها را به اشکال دلخواه برش بزنید.

در تمامی دستورها، منظور از پیمانه، پیمانه پلوپز است.

می‌توانید این پاستیل را در قالب‌های انار درست کنید تا ظاهر یلدایی‌تری داشته باشد.

این پاستیل مزه ترش و شیرینی خواهد داشت و رنگ خوراکی فقط به زیبایی آن کمک می‌کند و به همین دلیل ممکن است رنگ خوراکی را نادیده بگیرید.

دستور تهیه پاستیل انار دسر محبوب کودکان (مرحله به مرحله)

اگر قالب مخصوص پاستیل ندارید، می‌توانید آن را در قالبی چهارگوش بریزید و پس از خارج شدن از یخچال با یک چاقوی مرطوب به مکعب یا اشکال دیگر برش بزنید.

برای تزیین پاستیل انار می‌توانید از انار و شکر کمک بگیرید. همچنین می‌توانید از پاستیل انار برای تزیین ژله‌های شب یلدا استفاده کنید.

separator line

آیا میدانید پاستیل از کجا آمد؟

می‌گویند یک کارگر ساده اما با تجربه در یک شیرینی‌پزی، حدود یک قرن پیش در کارخانه آبنبات‌سازی کار می‌کرد. برای اینکه بتواند درآمد بیشتری کسب کند، تصمیم گرفت در زمان استراحت در آشپزخانه خود شیرینی‌های خانگی درست کند و به مردم بفروشد.

محصولات او به دلیل کیفیت بالایی که داشتند، بسیار محبوب شدند. او متوجه شد که می‌تواند از تجربه‌اش در قنادی استفاده کند و آبنباتی خاص بسازد.

هانس ریگل نام این آبنبات‌ها را هاریبو گذاشت و با تغییر شکل آنها به شکل خرس، مردم زمان آن را به این آبنبات‌ها بسیار بیشتر از بقیه شیرینی‌ها علاقه‌مند شدند.

او سپس خلاقیت‌های بیشتری به خرج داد و مزه و شکل آنها را نیز تغییر داد. بنابراین با استفاده…

“““html

با اضافه کردن مقداری طعم‌دهنده میوه‌ای و ژلاتین به مایه اولیه آبنبات‌های خرسی، آن‌ها را به شکلی درست کردند که هم نرم بودند و هم کمی سفت. این آبنبات‌ها کش می‌آمدند و خوردنشان برای بچه‌ها بسیار لذت‌بخش بود، طوری که بزرگ‌ترها هم دوست داشتند بارها و بارها آن‌ها را بچشند!

بیشتر بخوانید : ژله را دست کم نگیرید

پاستیل از چه چیزی ساخته شده است؟

پاستیل‌های امروزی علاوه بر اینکه شکل خرس دارند، در قالب‌های مختلفی تولید می‌شوند. از شکل حیواناتی مثل قورباغه، مرغ و زرافه گرفته تا میوه‌هایی مثل آلبالو، توت‌فرنگی، سیب، پرتقال و انار و حتی اشیایی مثل خودرو و بطری نوشابه. هرچند این محصولات الآن تنوع زیادی از نظر مزه، رنگ و شکل دارند، اما از یک نظر با پاستیل‌های اولیه تفاوت چندانی ندارند.

در فرآیند تولید، ژلاتین برای شفافیت و چسبندگی، روغن خوراکی برای براق شدن، انواع اسانس‌های میوه‌ای بر اساس مزه دلخواه، رنگ‌ها و طعم‌دهنده‌های مجاز خوراکی، آب، شکر یا گلوکز به عنوان شیرین‌کننده و چند افزودنی دیگر به کار می‌رود.

خواص جالب پاستیل

همچنین بحث بر سر مفید بودن یا مضربودن این خوراکی‌ها، بیشتر به ژلاتینی که در تولید آن‌ها به کار می‌رود مربوط می‌شود.

ژلاتین چیست و چگونه تولید می‌شود؟

ژلاتین ماده‌ای است که از کلاژن یا پوست و استخوان حیوانات به دست می‌آید. این ماده نه بو دارد و نه مزه. همچنین حاوی قند و چربی نیست، اما مقدار زیادی پروتئین و کمی نمک و آب دارد.

در کارخانه‌های تولید مواد غذایی که با ژلاتین کار می‌کنند، کلاژن حیوانات را هیدرولیز می‌کنند و از آن دو نوع ژلاتین با غلظت‌های متفاوت تولید می‌کنند.

یکی از این انواع به شیوه اسیدی و دیگری به روش قلیایی تهیه می‌شود. معمولاً برای تهیه ژلاتین از گاوها، خوک‌ها و گاهی از ماهی‌ها استفاده می‌شود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا