رسپی

دستور تهیه پاناکوتا شکلاتی دسر آسان و خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه پاناکوتا شکلاتی قالبی

پاناکوتا یکی از دسرهای خوشمزه است که می‌توان آن را با طعم‌های متفاوتی درست کرد. این دسر راحت و سریع آماده می‌شود و برای مهمانی‌ها و جشن‌ها گزینه بسیار مناسبی است. یکی از انواع محبوب آن، پاناکوتای شکلاتی است.
پاناکوتای شکلاتی طرفداران زیادی دارد و کودکان نیز از این طعم بسیار لذت می‌برند. ما به شما پیشنهاد می‌دهیم حتماً این دسر خوشمزه را در خانه امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید.

دستور تهیه پاناکوتای شکلاتی

مواد لازم برای تهیه پاناکوتا با طعم شکلات:

  • شیر ۳ لیوان
  • شکر ۳/۴ لیوان
  • شکلات ۸۰ تا ۱۰۰ گرم
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری سر خالی (مقدار پودر کاکائو به سلیقه شما بستگی دارد)
  • خامه صبحانه ۳/۴ پاکت
  • ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری

دستور تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

دستور تهیه پاناکوتا با طعم شکلات:

ابتدا ژلاتین را با یک لیوان شیر مخلوط کنید و روی بخار آب بن ماری کنید. بعد در یک قابلمه، بقیه شیر، شکر، پودر کاکائو و شکلات رنده شده را بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر کاملاً حل شود (مزه دسر را بچشید و بر اساس ذائقه خود شیرینی آن را تنظیم کنید).
پس از آن، وانیل و ژلاتین حل شده را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید. کمی که مخلوط خنک شد، خامه را با مقداری از مایع جدا مخلوط کرده و به بقیه مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس مواد را داخل قالب ریخته و حدود هشت ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً ببندد.
پس از گذشت زمان لازم، دسر را از یخچال بیرون آورده و از قالب در یک ظرف برگردانید. حالا می‌توانید آن را با لذت بخورید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا