دستور تهیه پاند کیک شکلاتی خوشمزه به روش مجلسی (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه پاند کیک شکلاتی خوشمزه به شیوه مجلسی
کیکها جزو بهترین خوراکیها برای عصرانه و میانوعده هستند که همه از خوردن آنها لذت میبرند. کیک با طعمهای مختلف وجود دارد و شما میتوانید با طعم دلخواه خود آن را درست کنید. یکی از این کیکهای خوشمزه، پاند کیک است. در ادامه طرز تهیه پاند کیک با دو روش مختلف را بیان میکنیم.
پاند کیک، یک نوع کیک کرهای است که خوردن آن لذتی خاص دارد و هر تکه از این کیک شما را غافلگیر میکند. این کیک خوشمزه در تمامی کشور مشهور است. پاند کیک از قرن ۱۸ میلادی شروع شده و توسط آشپزان انگلیسی اختراع شده است. شما برای تهیه آن نیازی به خرید از قنادی ندارید، چون در اینجا طرز تهیهاش را خواهیم گفت.
طرز تهیه پاند کیک شکلاتی انگلیسی
مواد لازم برای پاند کیک شکلاتی
تخم مرغ: ۴ عدد
کره: ۱۲۰ گرم
شکر: ۳/۴ پیمانه
آرد: ۱ و نیم پیمانه
پودر کاکائو: ۱/۴ پیمانه
شیر: ۱/۲ پیمانه
شکلات تختهای: ۸۰ گرم
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
بکینگپودر: ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه پاند کیک شکلاتی
ابتدا همه مواد را در دمای اتاق بگذارید تا گرم شوند و کره هم نرم شود. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود.
آرد و بکینگپودر را ۳ بار الک کنید تا صاف شوند. سپس کره و شکر را در یک کاسه بریزید و به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید. بهتر است که در طول هم زدن، درون کاسه را هم با قاشق پاک کنید تا بوی خامی از بین برود. همین که مخلوط کشدار و کرمی رنگ شود، کافی است!
در این مرحله تخممرغها را یکی یکی در یک کاسه دیگر بریزید و در حین افزودن تخممرغها، وانیل را هم اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
بعد از آن پودر کاکائو را روی مواد الک کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. سپس مخلوط آرد را به تخممرغها اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه با همزن دستی مخلوط کنید.
در پایان، شیر را اضافه کنید و هم بزنید. اگر کیک کمی شل شد، میتوانید کمی آرد بیشتر اضافه کنید تا نه خیلی شل و نه خیلی سفت شود.
طرز تهیه پاند کیک پنیری خوشمزه
مواد لازم برای پاند کیک پنیری
کره: ۱۰۰ گرم
تخممرغ: ۴ عدد
آرد: ۲ و ۱/۴ پیمانه
پنیر خامهای: ۲۰۰ گرم
شکر: ۱/۵ پیمانه
نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
عصاره وانیل: ۲ قاشق چایخوری
اسانس لیمو: ۱/۲ قاشق چایخیری
طرز تهیه پاند کیک پنیری
برای تهیه کیک پنیری، مواد را ۳۰ دقیقه قبل از آمادهسازی کیک بیرون بگذارید تا با دمای اتاق یکی شوند. سپس فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
کره و پنیر خامهای را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه با همزن برقی بزنید تا کاملا مخلوط شوند. بعد از ۵ دقیقه، شکر را اضافه کنید و دوباره به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا یکدست شود. سپس تخممرغ و عصاره وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
در حین هم زدن، چند بار مواد را دور کاسه بکشید تا بوی خامی از بین برود. سپس اسانس لیمو را اضافه کنید و فقط به اندازهای هم بزنید که مخلوط شود. حالا مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. بعد از آماده شدن مواد، قالب کیک را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید.
کیک را به مدت ۵۰ دقیقه در فر قرار دهید و بعد از ۳۰ دقیقه میتوانید با خلال دندان چک کنید تا از پخت آن مطمئن شوید. در پایان، قالب را چرب کنید و در فر که از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا بپزد.