دستور تهیه پاپس کیک هندوانه ای برای شب یلدا (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه پاپس کیک هندوانه ای برای شب یلدا
پاپس کیک هندوانه یک نوع کیک کوچک و خوشمزه است که شکل هندوانه را دارد. این کیکها معمولاً از کیک اسفنجی یا کیک ردولوت تهیه میشوند. برای درست کردن آن، کیک را با خامه صبحانه و رنگ ژلهای قرمز مخلوط میکنیم. سپس از مخلوط به اندازه گلولههای کوچک درمیآوریم و در شکلات سفید یا سبز ذوب شده قرار میدهیم. در پایان، با رنگ ژلهای سبز، طرحهای رگهای هندوانه روی شکلات میکشیم.
این پاپس کیکها به دلیل رنگ زیبا و جذابیتشان، گزینهی خوبی برای شب یلدا هستند. میتوانید این پاپسها را در مهمانیها به کودکان بدهید یا میز یلدای خود را با آنها زیباتر کنید. در این مطلب، علاوه بر دستور تهیه پاپس کیک هندوانه ای شب یلدا، نکات مهم و فوت و فن تهیه آن را نیز بررسی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
- 1 بسته کیک اسفنجی یا کیک ردولوت
- 1 فنجان خامه صبحانه
- 1 قاشق غذاخوری رنگ ژله ای قرمز
- 1/2 فنجان شکلات سفید یا سبز
- 1/4 قاشق چایخوری رنگ ژله ای سبز
دستور تهیه:
کیک را به پودر تبدیل کنید.
پودر کیک را با خامه صبحانه و رنگ ژلهای قرمز مخلوط کنید تا یک مخلوط یکدست به دست بیاید.
از مخلوط به اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و به شکل گلوله درآورید.
گلولههای کیک را در شکلات سفید یا سبز ذوب شده بزنید.
گلولههای کیک را روی کاغذ روغنی بگذارید تا خنک شوند.
با استفاده از رنگ ژله ای سبز، طرح های هندوانه را روی شکلات بکشید.
پاپس کیکهای هندوانه شما آمادهاند!
نکات مهم و فوت و فن تهیه پاپس کیک هندوانه ای شب یلدا
اگر از کیکهای ردولوت استفاده میکنید، نیازی به اضافه کردن رنگ قرمز نخواهید داشت.
برای رنگ کردن شکلات ذوب شده، حتماً از رنگ ژلهایی که در روغن حل میشود استفاده کنید، چون رنگ مایع ممکن است شکلات را گلوله کند.
میتوانید برای درست کردن گلولههای کیک از هر نوع کیک با طعم دلخواه استفاده کنید؛ حتی پودر بیسکوئیت هم گزینه خوبی است.
هنگام استفاده از خامه، میتوانید خامه قنادی را با کیک مخلوط کنید.