رسپی
دستور تهیه پخت باقالی پلو با ماهیچه شیک و مجلسی (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه
باقالی پلو با ماهیچه یکی از غذاهای محبوب و دوستداشتنی در ایران است. در اینجا، طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه را به صورت ساده و مرحلهبهمرحله به همراه نکات مهم برای داشتن طعمی خوشمزه و خاص به شما آموزش میدهیم. بیایید با هم پیش برویم.
طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه مخصوص مهمانی و نکاتی برای خوشمزهتر شدن
- برنج ایرانی ۱ کیلوگرم
- ماهیچه گوسفندی ۵۰۰ گرم
- شوید خشک ۳۰۰ گرم
- باقلا سبز ایرانی ۴۰۰ گرم
- یک عدد پیاز متوسط سرخ شده
- یک قاشق چایخوری زعفران
- یک فنجان روغن مایع (روغن هسته انگور)
- نمک و فلفل به مقدار دلخواه
طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه
- برای شروع، ابتدا چربیهای ماهیچه را جدا کنید تا کاملاً تمیز شود.
- سپس ماهیچهها را همراه با پیاز سرخ شده، نمک، فلفل و روغن در حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید.
- شویدها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید.
- برنج را طبق دستور پخت آماده کنید. دو دقیقه قبل از آبکش کردن برنج، باقلاها را به آن اضافه کنید و سپس برنج و باقلا را به آرامی آبکش کنید.
- ¼ پیمانه آب و روغن را در قابلمه بریزید و گرم کنید. سپس برنج، باقلا و شوید را داخل قابلمه بریزید.
- پس از چند دقیقه، روی قابلمه را با دمکنی یا دو لایه دستمال حولهای بپوشانید.
- زعفران را با یک قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید.
- این مخلوط را با ۶ قاشق برنج در یک ظرف جداگانه ترکیب کنید.
- در نهایت، برنج را در ظرف سرو بکشید و برنج آغشته به زعفران را بر روی آن بریزید.
تهیه شده از مجله رضیم
مریم امینی