رسپی

دستور تهیه پخت باقالی پلو با ماهیچه شیک و مجلسی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

باقالی پلو با ماهیچه یکی از غذاهای محبوب و دوست‌داشتنی در ایران است. در اینجا، طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه را به صورت ساده و مرحله‌به‌مرحله به همراه نکات مهم برای داشتن طعمی خوشمزه و خاص به شما آموزش می‌دهیم. بیایید با هم پیش برویم.

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه مخصوص مهمانی و نکاتی برای خوشمزه‌تر شدن

  • برنج ایرانی ۱ کیلوگرم
  • ماهیچه گوسفندی ۵۰۰ گرم
  • شوید خشک ۳۰۰ گرم
  • باقلا سبز ایرانی ۴۰۰ گرم
  • یک عدد پیاز متوسط سرخ شده
  • یک قاشق چای‌خوری زعفران
  • یک فنجان روغن مایع (روغن هسته انگور)
  • نمک و فلفل به مقدار دلخواه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

  1. برای شروع، ابتدا چربی‌های ماهیچه را جدا کنید تا کاملاً تمیز شود.
  2. سپس ماهیچه‌ها را همراه با پیاز سرخ شده، نمک، فلفل و روغن در حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید.
  3. شویدها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید.
  4. برنج را طبق دستور پخت آماده کنید. دو دقیقه قبل از آبکش کردن برنج، باقلاها را به آن اضافه کنید و سپس برنج و باقلا را به آرامی آبکش کنید.
  5. ¼ پیمانه آب و روغن را در قابلمه بریزید و گرم کنید. سپس برنج، باقلا و شوید را داخل قابلمه بریزید.
  6. پس از چند دقیقه، روی قابلمه را با دمکنی یا دو لایه دستمال حوله‌ای بپوشانید.
  7. زعفران را با یک قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید.
  8. این مخلوط را با ۶ قاشق برنج در یک ظرف جداگانه ترکیب کنید.
  9. در نهایت، برنج را در ظرف سرو بکشید و برنج آغشته به زعفران را بر روی آن بریزید.

تهیه شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا