دستور تهیه پخت حلوا انبه سرشار از خاصیت (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه حلوا انبه
انبه یکی از میوههای خوشمزه و پرخاصیت است که به خاطر شیرینیاش میتوان از آن دسرهای خوشمزه تهیه کرد. یکی از این دسرها که خانوادههای ایرانی آن را دوست دارند، حلواست. حالا میخواهیم انبه را با حلوا ترکیب کنیم و یک حلوای خوشمزه و معطر درست کنیم.
مواد لازم برای تهیه حلوای انبه:
- آرد قنادی ۱/۲ پیمانه
- آرد سمولینا ۱/۲ پیمانه
- شکر ۱ و نیم پیمانه
- پوره انبه ۱ پیمانه
- روغن و کره مجموعا ۵۰ گرم
- شیر ۲/۳ پیمانه یا ۱۳۰ گرم
- هل پودر شده ۱/۲ قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده به مقدار لازم
- خلال بادام برای تزیین
دستور تهیه حلوا انبه:
برای شروع، باید آرد را الک کنیم. آرد قنادی و آرد سمولینا را با هم مخلوط و الک میکنیم. سپس آرد الک شده را در یک تابه مناسب روی حرارت ملایم تفت میدهیم تا خامی آرد گرفته شود و رنگ آن به کرم کمی طلایی برسد.
باید آرد را دائما هم بزنید تا نسوزد. اگر آرد سمولینا نداشتید، میتوانید از همان آرد قنادی استفاده کنید، اما تردی حلوا با آرد سمولینا بهتر است.
بعد از اینکه آرد به رنگ مناسب رسید، روغن و کره را که مجموعا ۵۰ گرم است به آن اضافه کرده و با کمی حرارت بیشتر برای ۱ دقیقه تفت میدهیم.
ما روغن را برای نرم شدن حلوا و کره را برای عطر و طعم بهتر اضافه میکنیم. در حین تفت دادن، رنگ حلوا نیز تغییر میکند.
سپس انبه را پوره میکنیم و از صافی عبور میدهیم تا هیچ تکهای نداشته باشد. شکر را با انبه مخلوط کرده و این ترکیب را به آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد با هم مخلوط شوند.
در این مرحله، شیر را گرم کرده و کمی زعفران دم کرده و هل به آن اضافه میکنیم و به حلوا میزنیم. سپس روی حرارت متوسط این مواد را هم میزنیم تا غلیظ شود و به اصطلاح حلوا جمع شود و آب آن گرفته شود.
زمانی که حلوا آماده شد، از ظرف جدا میشود. اگر میخواهید حلوا را در قیف بریزید، باید کمی شلتر بردارید. همچنین میتوانید حلوا را در قالب تزیین کنید؛ بدین صورت که قالب را چرب کنید، کمی از حلوا را داخل آن فشار دهید و نیم ساعت در فریزر بگذارید. سپس روی آن را با خلال پسته یا ترافل تزئین کنید.
دستور تهیه حلوا انبه
خواص انبه
“““html
انبه به تنظیم سطح انسولین در خون کمک میکند. در یک روش سنتی، مردم برگهای انبه را در آب جوشانده و شب تا صبح آن را در آب میخوابانند، سپس صبح نوشیدنی را مینوشند. انبه همچنین شاخص گلیسمی پایینی دارد (۶۰-۴۱)، بنابراین مصرف متوسط آن باعث بالا رفتن قند خون نمیشود.
تحقیقات نشان میدهد که ترکیبات آنتیاکسیدان انبه میتوانند مانع از بروز سرطانهای روده، سینه، خون و پروستات شوند. این ترکیبات شامل کرستین، ایزوکرستین، استراگالین، فیستین، اسید گالیک و متیلگالات و همچنین آنزیمهای مختلف هستند.
پوست و عصاره انبه حاوی اوروشیول است، که یک ماده شیمیایی موجود در پیچک سمی آمریکایی و سماق سمی است و ممکن است در برخی افراد حساسیت ایجاد کند. برخی فروشندگان برای رسیده کردن انبه از کاربید کلسیم استفاده میکنند که میتواند مشکلات جدی برای سلامتی به وجود بیاورد، بنابراین بهتر است از انبههای ارگانیک استفاده کنید.
انبه منبع خوبی از ویتامین E است. اما رابطه خوبی بین میل جنسی و ویتامین E ابتدا با یک اشتباه در تفسیر تحقیقات انجام شده بر روی موشهای آزمایشگاهی به وجود آمد و تحقیقات بعدی نشان دادند که مقدار متعادل این ویتامین میتواند مفید باشد.
پاپایا تنها میوهای نیست که آنزیمهای تجزیه کننده پروتئین دارد. میوههای زیادی از جمله انبه نیز این خاصیت را دارند. فیبر موجود در انبه همچنین به هضم و دفع غذا کمک میکند.
دستور تهیه حلوا اوماج خوشمزه و خوش طعم
دستور تهیه حلوا آرد برنج (ترحلوا) خوشمزه و مجلسی + فیلم
دستور تهیه حلوا آناناس با طعمی شگفت انگیز
دستور تهیه حلوا ارده : در منزل حلوا ارده درست کنید!
دستور تهیه حلوا شیر عسلی همراه با کلیپ دستور تهیه
دستور تهیه حلوا لبو به دو روش + فیلم