رسپی
دستور تهیه پخت خورش به آلو (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه خورشت به و آلو مرحله به مرحله
به یکی از میوههای خوشبو و مفید است که معمولاً در فصل پاییز پیدا میشود و میتوانیم از آن بهرهمند شویم. امروز با هم طرز تهیه این خورشت خوشمزه به سبک اصفهان را تجربه میکنیم. با ما همراه باشید.
دستور تهیه خورشت به و آلو
مواد لازم برای تهیه خورشت به و آلو
- پیاز ۱ عدد بزرگ
- گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم
- استخوان دنده یا گردن ۱ تکه نسبتا کوچک
- به ۱ عدد
- آلو خورشتی ۱۰ الی ۱۵ عدد
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- چوب دارچین و گلاب و عرق هل به میزان لازم
- شکر به میزان لازم (من ۳ قاشق غذا خوری ریختم)
- آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
- رب گوجه یک قاشق مرباخوری در صورت دلخواه
- کره ۵۰ گرمی ۱ قالب کمتر هم میتوانید استفاده کنید
دستور تهیه خورشت به و آلو
- نخست پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت میدهیم تا کمی رنگش تغییر کند.
- سپس تکههای گوشت و استخوان را به آن اضافه کرده و دوباره تفت میدهیم.
- در حین تفت دادن، زردچوبه و مقداری فلفل اضافه کرده و بعد از چند بار هم زدن، آب جوش و بخشی از چوب دارچین را ریخته و میگذاریم تا گوشت خوب بپزد.
- بعد پوست به را میگیریم و به صورت تکههای بزرگ خرد میکنیم. در تابه کره میریزیم و به را کمی تفت میدهیم.
- زعفران حل شده و آلوهای خیسانده را به آن اضافه کرده و هم میزنیم تا طعمها با هم مخلوط شود.
- شکر و گلاب را هم اضافه میکنیم و دوباره کمی تفت میدهیم، اما باید دقت کنیم که مواد خشک نشوند.
- این مخلوط را به گوشت پخته شده اضافه کرده و عرق هل و در صورت نیاز کمی گلاب و تکه دوم چوب دارچین را نیز میریزیم. نمک هم به مقدار کم اضافه میکنیم.
- میگذاریم تا هم به و هم آلو بپزد و خورشت خوب جا بیفتد.
- در اواسط پخت، اگر دوست داشتید، رب و آبلیمو را اضافه کرده و میزان شکر خورشت را تست میکنیم. سپس درب قابلمه را میگذاریم تا مزهها به خوبی ترکیب شوند.
- در نهایت خورشت به آلو از روی گاز برمیداریم و در ظرف دلخواه سرو میکنیم.
نکته برای پخت خورشت به آلو مجلسی
میتوانید در اواسط پخت، کمی پیاز داغ به خورشت اضافه کنید زیرا طعم و مزه آن را بسیار بهتر میکند.
لذت آشپزی با رضیم :
دستور تهیه خورش هویج تبریزی (یرکوکی خوروشی)
دستور تهیه خورش کدو سبز با مرغ برای یک شام سبک
خورش آلو اسفناج
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی