رسپی

دستور تهیه پخت خورش به آلو (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه خورشت به و آلو مرحله به مرحله

به یکی از میوه‌های خوشبو و مفید است که معمولاً در فصل پاییز پیدا می‌شود و می‌توانیم از آن بهره‌مند شویم. امروز با هم طرز تهیه این خورشت خوشمزه به سبک اصفهان را تجربه می‌کنیم. با ما همراه باشید.

دستور تهیه خورشت به و آلو

مواد لازم برای تهیه خورشت به و آلو

  • پیاز ۱ عدد بزرگ
  • گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم
  • استخوان دنده یا گردن ۱ تکه نسبتا کوچک
  • به ۱ عدد
  • آلو خورشتی ۱۰ الی ۱۵ عدد
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • چوب دارچین و گلاب و عرق هل به میزان لازم
  • شکر به میزان لازم (من ۳ قاشق غذا خوری ریختم)
  • آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه یک قاشق مرباخوری در صورت دلخواه
  • کره ۵۰ گرمی ۱ قالب کمتر هم می‌توانید استفاده کنید

دستور تهیه خورشت به و آلو

  1. نخست پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت می‌دهیم تا کمی رنگش تغییر کند.
  2. سپس تکه‌های گوشت و استخوان را به آن اضافه کرده و دوباره تفت می‌دهیم.
  3. در حین تفت دادن، زردچوبه و مقداری فلفل اضافه کرده و بعد از چند بار هم زدن، آب جوش و بخشی از چوب دارچین را ریخته و می‌گذاریم تا گوشت خوب بپزد.
  4. بعد پوست به را می‌گیریم و به صورت تکه‌های بزرگ خرد می‌کنیم. در تابه کره می‌ریزیم و به را کمی تفت می‌دهیم.
  5. زعفران حل شده و آلوهای خیسانده را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم تا طعم‌ها با هم مخلوط شود.
  6. شکر و گلاب را هم اضافه می‌کنیم و دوباره کمی تفت می‌دهیم، اما باید دقت کنیم که مواد خشک نشوند.
  7. این مخلوط را به گوشت پخته شده اضافه کرده و عرق هل و در صورت نیاز کمی گلاب و تکه دوم چوب دارچین را نیز می‌ریزیم. نمک هم به مقدار کم اضافه می‌کنیم.
  8. می‌گذاریم تا هم به و هم آلو بپزد و خورشت خوب جا بیفتد.
  9. در اواسط پخت، اگر دوست داشتید، رب و آبلیمو را اضافه کرده و میزان شکر خورشت را تست می‌کنیم. سپس درب قابلمه را می‌گذاریم تا مزه‌ها به خوبی ترکیب شوند.
  10. در نهایت خورشت به آلو از روی گاز برمی‌داریم و در ظرف دلخواه سرو می‌کنیم.

نکته برای پخت خورشت به آلو مجلسی

می‌توانید در اواسط پخت، کمی پیاز داغ به خورشت اضافه کنید زیرا طعم و مزه آن را بسیار بهتر می‌کند.

لذت آشپزی با رضیم :

دستور تهیه خورش هویج تبریزی (یرکوکی خوروشی)

دستور تهیه خورش کدو سبز با مرغ برای یک شام سبک

خورش آلو اسفناج

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا