رسپی

دستور تهیه پخت غذای لذیذ و دلچسب نافله خوزستانی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه نافله خوزستانی

نافله خوزستانی، یکی از غذاهای خوشمزه و محلی مردم جنوب ایران است. این غذای سنتی و محلی خوزستان، در بین افراد بسیار محبوب و شناخته شده است و معمولاً هم با برنج در وعده ناهار سرو می‌شود و هم به عنوان خوراک در وعده شام با نان تقدیم می‌شود.

طعم و بوی خاص این نوع نافله، تجربه‌ای متفاوت و خاص را برای شما فراهم خواهد کرد.

گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی از مواد اصلی این دستور تهیه هستند. با تهیه این غذای محلی خوزستان که با مواد اولیه سالم و مغذی درست می‌شود، می‌توانید غذایی کاملاً سالم و مفید برای خانواده‌تان تهیه کنید.

برای خوشمزه‌تر شدن نافله خوزستانی، می‌توانید کمی زعفران هنگام پخت استفاده کنید. همچنین برای تزئین، می‌توانید از کنجد کمک بگیرید که غذایی سالم و پرانرژی برای شما به ارمغان می‌آورد.

مواد لازم برای تهیه نافله خوزستانی

  1. گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
  2. پیاز متوسط: ۲ عدد
  3. آرد نخودچی: ۱۰۰ گرم
  4. روغن مایع: به مقدار لازم
  5. پیاز داغ: ۳ قاشق غذاخوری
  6. آب: ۳ لیوان
  7. تره و نعناع خشک شده: ۲ قاشق غذاخوری
  8. شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  9. سرکه سیب: یک چهارم پیمانه
  10. نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

مراحل پخت نافله خوزستانی

پیازها را پوست کنده، بشویید و بعد رنده کنید.

گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، ادویه‌ها، تره خرد شده و نعناع خشک را به ظرف پیاز اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

در یک ماهی‌تابه کمی روغن بریزید و از مواد نافله به اندازه یک گردو بردارید و آن‌ها را سرخ کنید.

پس از اتمام تمام مواد و سرخ کردن خمیر نافله، در یک قابلمه دیگر کمی روغن بریزید.

پیاز داغ، نعناع، آب و کمی زردچوبه را به قابلمه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

شکر و سرکه را نیز به قابلمه بیفزایید و سپس تمامی شامی‌های سرخ شده را اضافه کنید.

۲۰ دقیقه صبر کنید تا مواد و طعم‌ها با حرارت ملایم به خورد شامی‌ها برود.

دستور تهیه پخت غذای لذیذ و دلچسب نافله خوزستانی (مرحله به مرحله)

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا