دستور تهیه پخت غذای لذیذ و دلچسب نافله خوزستانی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه نافله خوزستانی
نافله خوزستانی، یکی از غذاهای خوشمزه و محلی مردم جنوب ایران است. این غذای سنتی و محلی خوزستان، در بین افراد بسیار محبوب و شناخته شده است و معمولاً هم با برنج در وعده ناهار سرو میشود و هم به عنوان خوراک در وعده شام با نان تقدیم میشود.
طعم و بوی خاص این نوع نافله، تجربهای متفاوت و خاص را برای شما فراهم خواهد کرد.
گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی از مواد اصلی این دستور تهیه هستند. با تهیه این غذای محلی خوزستان که با مواد اولیه سالم و مغذی درست میشود، میتوانید غذایی کاملاً سالم و مفید برای خانوادهتان تهیه کنید.
برای خوشمزهتر شدن نافله خوزستانی، میتوانید کمی زعفران هنگام پخت استفاده کنید. همچنین برای تزئین، میتوانید از کنجد کمک بگیرید که غذایی سالم و پرانرژی برای شما به ارمغان میآورد.
مواد لازم برای تهیه نافله خوزستانی
- گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
- پیاز متوسط: ۲ عدد
- آرد نخودچی: ۱۰۰ گرم
- روغن مایع: به مقدار لازم
- پیاز داغ: ۳ قاشق غذاخوری
- آب: ۳ لیوان
- تره و نعناع خشک شده: ۲ قاشق غذاخوری
- شکر: ۲ قاشق غذاخوری
- سرکه سیب: یک چهارم پیمانه
- نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل پخت نافله خوزستانی
پیازها را پوست کنده، بشویید و بعد رنده کنید.
گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، ادویهها، تره خرد شده و نعناع خشک را به ظرف پیاز اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و از مواد نافله به اندازه یک گردو بردارید و آنها را سرخ کنید.
پس از اتمام تمام مواد و سرخ کردن خمیر نافله، در یک قابلمه دیگر کمی روغن بریزید.
پیاز داغ، نعناع، آب و کمی زردچوبه را به قابلمه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
شکر و سرکه را نیز به قابلمه بیفزایید و سپس تمامی شامیهای سرخ شده را اضافه کنید.
۲۰ دقیقه صبر کنید تا مواد و طعمها با حرارت ملایم به خورد شامیها برود.