رسپی

دستور تهیه پخت پلو یونانی مرحله به مرحله با طعمی خوشمزه و بی نظیر (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه پلو یونانی

پلو غذایی است که خیلی از ایرانی‌ها آن را دوست دارند، اما کشور‌های دیگر هم پلوهای خوشمزه خود را دارند که بهتر است آن‌ها را هم امتحان کنید. پلو یونانی با مرغ و ذرت و نخودفرنگی درست می‌شود و تهیه آن بسیار آسان است. بیایید با هم درستش کنیم.

دستور تهیه پلو یونانی با مرغ

پلوهای مخلوط خوشمزه هستند و با انواع مختلف مواد غذایی درست می‌شوند. از جمله پلوهای معروف می‌توان به بریانی هندی و پلو یونانی و پلو ترکیه‌ای اشاره کرد که می‌توانید به راحتی آن‌ها را در منزل درست کنید.

مواد لازم برای تهیه پلو خوشمزه

  • برنج: 800 گرم
  • فلفل دلمه‌ای: یک پیمانه
  • نخود فرنگی: 3 لیوان
  • ذرت: 3 لیوان
  • قارچ: 3 لیوان
  • مرغ: 3 لیوان
  • آب مرغ: 3 لیوان
  • روغن: 200 گرم
  • پیاز: 2 لیوان
  • زعفران: 2 قاشق مرباخوری

طرز تهیه پلو یونانی

  1. قارچ‌ها را خرد کرده و با تکه‌های مرغ در روغن داغ تفت دهید تا قارچ‌ها کمی قهوه‌ای شوند. سپس ذرت، نخودفرنگی و فلفل دلمه‌ای (هر دو رنگ) را به آن اضافه کنید.
  2. پس از شستن برنج به مدت نیم ساعت، اجازه دهید تا خیس بخورد.
  3. کمی روغن در قابلمه بریزید و پیازهای خلال شده را در آن سرخ کنید.
  4. وقتی پیاز به رنگ طلایی روشن درآمد، برنج را به آن اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید.
  5. حال وقت آن است که آب مرغ، زعفران و آب را به برنج اضافه کنید. به مقدار ۴ لیوان آب نیاز دارید.
  6. اجازه دهید برنج روی حرارت ملایم پخته شود. سپس آبکش کنید.
  7. کف قابلمه را چرب کنید. حالا برنج و مخلوط مرغ و سبزیجات را به صورت لایه‌ای در قابلمه بریزید. بگذارید پلو به مدت ۱ ساعت روی حرارت ملایم دم بکشد.
  8. وقتی مطمئن شدید که پلو دم کشیده است، حرارت را خاموش کنید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا قابلمه کمی خنک شود. سپس پلو را در ظرف سرو قرار دهید.

گردآوری از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا