رسپی

دستور تهیه پخت کباب تابه ای بادمجان (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کباب تابه‌ای بادمجان

کباب بادمجان با گوشت یکی از غذاهای خوشمزه‌ای است که در کشورهای مختلف درست می‌شود و دستورهای متفاوتی دارد. مواد اصلی این کباب خوشمزه گوشت چرخ‌کرده و بادمجان هستند و شما می‌توانید مطابق سلیقه‌تان مواد دیگری هم به آن اضافه کنید.

مواد لازم برای تهیه کباب بادمجان تابه‌ای:

2 عدد بادمجان متوسط
250 گرم گوشت چرخ‌کرده
1 عدد پیاز متوسط
1 عدد گوجه‌فرنگی متوسط
1 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
1 قاشق چای‌خوری نمک
1/2 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
1/2 قاشق چای‌خوری زردچوبه
1/4 قاشق چای‌خوری پودر زیره
1/4 قاشق چای‌خوری پودر پاپریکا
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
جعفری خرد شده برای تزیین (اختیاری)

دستور تهیه کباب بادمجان تابه‌ای:

ابتدا بادمجان‌ها را بشویید و پوستشان را بگیرید. سپس آنها را به صورت حلقه‌ای و به ضخامت 1 تا 2 سانتی‌متر برش بزنید.
در یک کاسه، بادمجان‌های حلقه‌ای را با 1 قاشق غذاخوری نمک مخلوط کنید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود.
پس از 30 دقیقه، بادمجان‌ها را بشویید و آب اضافی آنها را بگیرید.
در یک تابه، روغن مایع را روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و به همراه کمی نمک و فلفل به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
رب گوجه‌فرنگی را به همراه ادویه‌ها (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر زیره و پودر پاپریکا) به تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
گوجه‌فرنگی را نگینی خرد کرده و به همراه 1/2 پیمانه آب به تابه اضافه کنید و بگذارید تا سس غلیظ شود.
حلقه‌های بادمجان را از صافی بگذرانید تا آب اضافی آنها خارج شود. سپس بادمجان‌ها را به سس اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید.
درپوش تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید. به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید تا بادمجان‌ها کاملاً پخته شوند.
در صورت تمایل، می‌توانید در 5 دقیقه آخر پخت، جعفری خرد شده را به کباب بادمجان اضافه کنید.
کباب بادمجان تابه‌ای را می‌توانید با نان، برنج یا ماکارونی سرو کنید.

 کباب تابه‌ای بادمجان

نکات تکمیلی:

می‌توانید از انواع ادویه‌جات مطابق با سلیقه‌تان در تهیه این غذا استفاده کنید.
اگر می‌خواهید کباب بادمجان تابه‌ای کمتر چرب باشد، از گوشت چرخ‌کرده کم‌چرب استفاده کنید.
برای اینکه بادمجان‌ها طعم بهتری داشته باشند، می‌توانید قبل از سرخ کردن، آنها را به مدت 15 دقیقه در آب و نمک خیس کنید.
اگر وقت کافی ندارید، می‌توانید بادمجان‌ها را به جای سرخ کردن در فر بپزید. برای این کار، بادمجان‌ها را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و به همراه کمی روغن مایع و ادویه‌جات در فر قرار دهید و به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید تا نرم شوند.

امیدوارم از این دستور تهیه کباب بادمجان تابه‌ای لذت ببرید!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا