دستور تهیه پخت کیک اکلز انگلیسی یه عصرانه خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه پخت کیک انگلیسی ؛ کیک اکلز
کیک اکلز (به انگلیسی: Eccles cake) یک نوع کیک انگلیسی است که شبیه کلوچه است و داخل آن را با کشمش و میوههای خشک پر میکنند. این کیک به دلیل اینکه اولین بار در اکلز لانکشایر ساخته شده، به این نام معروف شده است.
مواد لازم کیک اکلز
کره 250 گرم
آرد معمولی 350 گرم
آب لیمو 1/2 لیمو
مواد داخل کیک
کره 25 گرم
کشمش 200 گرم
پوست لیمو خشک شده 50 گرم
شکر غلیظ شده (به انگلیسی Muscovado sugar) 100 گرم
دارچین 1 قاشق چای خوری
زنجبیل و زیره سبز به میزان لازم
پوست کامل لیمو یا پرتقال 1 عدد
سفیده تخم مرغ 1 عدد برای رویه
دستور تهیه کیک اکلز
کره را تکه تکه کنید و در فریزر بگذارید تا سفت شود.
آرد را با نصف کره در یک کاسه ریخته و با میکسر بزنید. سپس آب لیمو و 100 میلیلیتر آب سرد به آرد اضافه کنید و ادامه دهید تا کره جذب آرد شود و خمیر شکل بگیرد.
خمیر را با وردنه به ابعاد 20 * 30 باز کنید و از وسط تا کنید و دوباره با وردنه باز کنید.
این کار را سه مرتبه تکرار کنید و سپس بگذارید 15 دقیقه روی میز کار بماند و بعد از آن حداقل نیم ساعت در یخچال استراحت دهد.
بقیه کره را به همراه کشمش و پوست لیمو خشک روی حرارت بگذارید و وقتی کره ذوب شد، از روی حرارت بردارید.
خمیر را به اندازه 12 سانتیمتر باز کنید و با کاتر گرد 8 عدد برش بزنید و از مواد کشمشی روی آن بگذارید.
بقیه خمیر را برش بزنید و روی خمیرهای قبلی بگذارید و لبهها را به هم بچسبانید تا مواد داخل آن بیرون نروند.
با قلم مو روی آنها سفیده تخممرغ بزنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر با دمای 220 درجه سانتیگراد بپزید تا طلایی شود.
این کیک را میتوانید برای عصرانه با چای یا قهوه سرو کنید.
روش دوم تهیه کیک اکلز
مواد لازم
کره سرد 175 گرم
آرد 225 گرم
نمک 1 پینچ
سفیده تخممرغ 1 عدد
شکر برای روی شیرینی به میزان لازم
مواد لازم میانی
شکر قهوهای گرانول 60 گرم
کره نرم شده 60 گرم
کشمش پلوئی 110 گرم
مربای پوست پرتقال بدون شربت 60 گرم
دارچین، هل و جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری
دستور تهیه
کره را در یک کیسه پیچیده و 30 ثانیه در فریزر بگذارید.
آرد و نمک را الک کنید و کره را با رنده درشت روی آرد رنده کنید.
اگر از دستتان سر میخورد، میتوانید کره را داخل آرد بزنید.
با استفاده از یک پالت، کره را با آرد مخلوط کنید تا حالت خرده نان بگیرد.
حدود 4 قاشق سوپخوری آب سرد به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا حالت خمیری بگیرد.
روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را با وردنه به ضخامت 4 میلیمتر باز کنید و 10 دایره به قطر 10 سانتیمتر قالب بزنید و روی هر خمیر یک قاشق از ترکیب مواد میانی بگذارید.
لبههای خمیر را با آب و قلم مو مرطوب کنید و خمیر را از اطراف جمع کنید و سپس برگردانید تا سمت صافش رو به بالا باشد.
روی آن را با وردنه بکشید تا قطر خمیر به حدود 5 تا 6 سانتیمتر برسد.
با چاقو سه برش کوچک روی شیرینیها بیندازید و در سینی فر بچینید، و روی آنها سفیده تخممرغ بمالید و شکر بپاشید و به مدت 15 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید تا طلایی شود.