رسپی

دستور تهیه پخت کیک خوشمزه ی پرتقالی مخصوص زمستان (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کیک پرتقالی _ طرز تهیه کیک پرتقالی، کیکی پر از ویتامین

کیک پرتقالی یکی از کیک‌های محبوب است، به خصوص در فصل سرما. به خاطر وجود پرتقال و ویتامین ث زیاد آن، در درمان سرماخوردگی بسیار مفید است. با ما همراه باشید تا در ادامه طرز تهیه این کیک خوشمزه را یاد بگیرید.

طرز تهیه کیک پرتقالی با سس پرتقال فوق‌العاده

مواد لازم برای کیک پرتقالی

  • آب پرتقال: 100 گرم
  • آرد: 250 گرم
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • پوست پرتقال رنده شده: یک قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
  • تخم‌مرغ: 4 عدد
  • روغن مایع: 100 گرم
  • پودر شکر: 150 گرم

روش تهیه کیک پرتقالی

  1. چهار عدد تخم‌مرغ را با یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل و ۷ قاشق غذاخوری پودر شکر (150 گرم) مخلوط کنید،
  2. سپس با همزن برقی حدود ۵ دقیقه مخلوط کنید تا غلیظ و حجیم شود.
  3. روغن را اضافه کرده و هم بزنید، سپس آرد (250 گرم) و یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و نصف آن را با الک به مخلوط تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و هم بزنید.
  4. پس از آن آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده را اضافه کرده و هم بزنید. سپس باقی‌مانده آرد را اضافه کرده و همه چیز را مخلوط کنید تا مایه کیک آماده شود.
  5. فر را نیم ساعت قبل با دمای متوسط (160 تا 170 درجه سانتی‌گراد) روشن کنید.
  6. قالب را چرب کرده و مایه کیک را در آن بریزید. مایه کیک باید نصف قالب را بپوشاند تا جا برای پف کردن داشته باشد.
  7. قالب را در طبقه وسط فر به مدت 40 دقیقه قرار دهید (تا زمانی که کیک پف کند و رویش کمی طلایی شود).
  8. نوش جان!

تهیه شده در مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا